View Single Post
Παλιό 14-03-2011, 19:54
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Κυβερνητική αξιοπιστία...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
Πω πω ξεφτίλα !!!!!!γίναμε το δελτίο ειδήσεων του mega στο Ίντερνετ η να πω το γραφειο τύπου του ΠΑΣΟΚ .....ακόμα πιο ξεφτίλα !!!!!
Πες τα ρε παλίκαρε, να αγιάσει το στόμα σου!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty Εμφάνιση μηνυμάτων
Επιδη είναι το τελευταίο μήνυμα μου σε αυτο το φόρουμ...ένα πράμα θα πω και δεν ξαναγραφω γιατί περνάς εντυπώσεις που είναι ψεύτικες.....ότι ακριβώς κάνει το κόμμα που υπηρετής....εγω δουλεύω και πληρώνω τους φόρους που μου αναλογούν για να πληρωθούν μερικοί τεμπέληδες που είναι άνεργοι γιατί δεν γουσταρουν να δουλέψουν και παίρνουν χρήματα απο το ταμείο ανεργίας και απο άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.....Τώρα αν πληρώνουμε και τα εφάπαξ τον δ.υ......τουλάχιστον μερικοί τα έχουν δουλέψει....με Χρόνια στις θάλασσες,στην εγκληματικωτιτα,στα σύνορα,στον αέρα κτλ...άντε τώρα καληνύχτα Ελλαδα!!!!!!
Διαβάζω πολύ καιρό τα ποσταρίσματα σου και δεν εννοώ μόνο τα πολιτικά.

Σε αυτό το forum αν και για δικούς μου λόγους δεν γράφω πια συχνά είσαι από τα άτομα που έχω ξεχωρίσει. Ο κύριος λόγος είναι οι φοβερές εκδρομές που έχεις κατά καιρούς σηκώσει αλλά πέρα από αυτό είναι και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα πέρα από τα παχιά λόγια του καθενός που εξυπηρετούν διάφορες σκοπιμότητες. Μπορείς να βλέπεις παρακάτω από οσο επιτρέπεπουν στον πολύ κόσμο οι χρωματιστές παρωπίδες και έχεις αξίες και ιδανικά.
Επειδή είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτές τις απόψεις αλλά υπάρχουν και αρκετοί άλλοι σε παρακαλώ ξανασκέψου το, είναι κρίμα να αποχωρήσεις από το forum ειδικά για ένα ........τέτοιο λόγο.

Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι μια μεγάλη απώλεια για το gsforum.

Last edited by Neo; 14-03-2011 at 20:06.
Reply With Quote