14-03-2011, 21:47
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
|
|
Απάντηση: Κυβερνητική αξιοπιστία...
Θα αναφερθώ σε μια κόντρα που άρχισε πριν μερικές δημοσιεύσεις ...
Τον Τάκη (wet & dirty) δεν τον γνωρίζω προσωπικά, το ίδιο και τον Γιώργο (GeorgeP), όπως άλλωστε και τους περισσότερους από εσάς. Σ' αυτό το χώρο μας έφερε η μοτοσυκλέτα μας. Όλοι συμβάλετε τα μέγιστα (πλην εμού του άσχετου) σε τεχνικά, ταξειδιωτικά, θέματα αξεσουάρ και τόσα άλλα. Πραγματικά ένας τεράστιος όγκος πληροφοριών, αρκετά χρήσιμος.
Οι διαχειριστές μας, για να μας κρατήσουν το ενδιαφέρον (και για να τρώμε κι άλλες παντοφλιές απ' τις συμβίες ), φτιάξαν και την παρούσα ενότητα. Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύσονται, αναπόφεκτα, βγαίνουν στην επιφάνεια πεποιθήσεις, πιστεύω, γνώμες για τα πολιτικά δρώμενα. Το 'χουμε λίγο σαν Έλληνες, μεταξύ καφέ και τάβλι να φουντώνουμε και μ' αυτόν τον νταλκά. Δε θέλω να πιστεύω όμως, ότι υπάρχει κάποιος ανάμεσά μας, που δε θέλει το καλό αυτού του ταλαίπωρου τόπου. Απλά, πιστεύουμε ότι αυτό θα έρθει με άλλον τρόπο, τον δικό μας. Η πρόθεση καλή λοιπόν κι αυτό κρατάω.
Τη διαφωνία σε αρκετά σημεία, με κάποιους συμφορουμίτες, την εκλαμβάνω σαν αφορμή για ψάξιμο. Κάθε κουβέντα, έστω και διαφορετική, κέρδος είναι, γιατί μας βοηθά να αναζητήσουμε περισσότερη πληροφορία. Πάντα όμως, πρέπει να σεβόμαστε την τοποθέτηση του καθενός, χωρίς να καταφερόμαστε απαξιωτικά, και υπεράνω, και βεβαίως χωρίς ύβρεις και προσβολές επί προσωπικού, που δεν αρμόζουν στην ηλικία μας, και την παιδεία μας, και στον φιλόξενο αυτό χώρο.
Σαν Νίκος, αν έχω προσβάλλει κάποιον με τα γραφόμενά μου, λυπάμαι, και ζητώ συγνώμη. Δεν θα 'θελα επίσης, οι διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις και αντιλήψεις μας, που αποδεδειγμένα, ανέκαθεν έχουν πληγώσει με διχόνιες και συγκρούσεις τον τόπο μας, να μας χαλάνε κι αυτήν την παρέα που φτιάξαμε.
Το μαγαζί είναι μεγάλο, έχει πολλές γωνιές, και πολύ κόσμο. Χίλιοι καλοί χωράνε! Και κανένας να μην φύγει!
Last edited by Fuji; 14-03-2011 at 22:05.
|