Είπα να μη ξαναγαψω αλλα βλέπω ότι σε τρώει και δε κανεί μια έτσι με τη τσουγκρανα περιμένεις εμένα ....άντε πάμε Για ένα Υ.Γ.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Βαζω παραθεση τα γραφομενα σου διοτι ειναι φανερο οτι απευθυνεσαι σε εμενα, και φυσικα σου απαντω το ιδιο απαξιωτικα!!Ναι ξέρεις και εγω ανατριχιασα τώρα !!!
Παρεκτρεπεσαι ασυστολως!! Χανεις το οποιο δικιο σου με αυτα που γραφεις. Λυπάμαι πολυ κορωνα μου!!!Και τώρα ΕΣΥ νομίζεις ότι εγω περιμένω να βρω το δίκιο μου κάνοντας αντιπαράθεση μαζι σου....εδώ γελάμε !!!
Το ''δικο μου'' κομμα ψευδεται ασυστολως, μαλιστα, δεν μας λες τιποτα ομως για το δικο σου κομμα!! Το κρατας κρυφο ¨η ειναι του αναρχοαυτονομου στυλ οπου προτιμα την ελλαδα ερειπια?Έχεις τόσο κολλημένο μυαλό που νομίζεις ότι όλοι πρέπει να ανήκουμε σε κάποιο κόμμα....Το κόμμα μου είναι το ανοιχτο μυαλό μου,τα χέρια μου και τα πόδια μου,με το πρώτο να δουλεύει πολυ πιο γρήγορα για να μη μείνουν ακίνητα τα επόμενα δυο!!!!
Μετα, απο 9000 ενσημα - τοσα
εχω ητοι 30 ολοκληρα χρονια δουλειας ουτε μια μερα χαμενη απο το 1981 -, ελα να μου πεις τι θα σημαινει ανεργια για σενα στα 48 σου χρονια με ενα παιδι
στην πλατη!! Τοτε θα δεις ποσο τεμπελης θα εισαι κι εσυ και ποια χρηματα θα
παρεις απο το ταμειο ανεργιας ''που ανηκουν σε ατομα που τα εχουν
πραγματικα αναγκη!!''Καλώς τον Βασιλάκης Καιλα!!!εγώ ξέρω ότι Οταν κάποιος θέλει να δουλέψει γιατί το έχει ανάγκη ,λουστρος γίνεται στην Ακαδημίας!!!!οπότε αλλού Αυτά !!!
Ακομα εισαι μικρος και δεν κατεεις πραμα απο πραγματικα προβληματα ζωης, οταν μεγαλωσεις................στα προβλήματα της ζωής έχω μάθει να να μη κάθομαι με σταυρομενα χέρια αλλα να τα προσπαθο να βρω λύση και Όχι να τα βάζω με όλο το κόσμο....αλλα δε μπορώ τη κοροϊδία εκει τα παίρνω κρανίο !!!!
Προς το παρον..... εισαι μουτσος στο καραβι που λεγεται εργασια και στο υπερωκεανειο που λεγεται ζωη!!!!
|
καλητερα μουτσος και να ξέρω τι μου γίνεται παρά καπετάνιος και χαμένος στο υπερωκεανειο που λέγεται ζωη!!