15-03-2011, 13:55
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Θάνατος από επιμήκυνση
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71
Εδώ είμαι Γιώργο, σε παρακολουθώ και σε θαυμάζω, να στέκεις ως κυματοθραύστης, στις ορδές που σου επιτίθονται... (Το εννοώ αυτό, δεν κάνω πλάκα)....
Είχα ρώτησει κάποτε έναν γιατρό, μέλος του forum, (τον ξέρεις!), που έχει ανοίξει πάμπολλα θέματα, γενικότερου ενδιαφέροντος, γιατί δεν αναλύει κανένα ιατρικό θέμα.
Η απάντηση:
"Χαζός είσαι? Στο forum μιλάω για τα χόμπυ μου. Αν ήταν να γράφω για την δουλειά μου, καθόμουν και στο νοσοκομείο"
Ελπίζω να σε κάλυψα.
ΥΓ. Πάντως, θα είναι ,μεγάλη μου χαρά να τα πούμε από κόντα....
|
Αυτο ειναι και το ''προβλημα'' Θοδωρη, οτι κανουν το χομπυ τους ενω αλλοι μιλανε σοβαρα για σοβαροτατα θεματα!!
Ετσι παντου βλεπουν μονον αντιλογο και ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
Προσωπικα διαβαζω ΟΛΑ τα μηνυματα πολιτικου ενδιαφεροντος και πανω σε αυτα απανταω, αλλα κανεις δεν με διαβαζει διεξοδικα (μεση και ακρη διαβαζουν εκτος ελαχιστων) διοτι με βλεπουν σαν αντιλογεα Πασοκο!! το αν υπαρχει εστω ενα ιχνος αληθειας στα γραφομενα μου ειανι αδιαφορο γιαυτους!!!! η καταστροφη του τοπου και μαζι με αυτον και οι ιδιοι, κοιταζοντας ΜΟΝΟΝ το παρελθον, προεχει!! Ου γαρ οιδασι τι ποιουσι!!!! Αδυνατουν να το κανουν!!
Παρε παραδειγμα το νημα με τα ''ψεμα 1,2,3'', οι απαντησεις που ελαβα ηταν του τυπου '' λες ανακριβειες'' και ''τι σκοπους υπηρετεις''!! Λες και με λενε Μπομπολα κι εχω 20 βαρελια με ευρο στο υπογειο του σπιτιου μου και αμετρητες καταθεσεις!!
Κανεις μα κανεις δεν κοιταξε αυτα που γραφω διοτι ''βαριοντουσαν'' ¨η ''δεν εχουν τον χρονο να διαβασουν τις ανακριβειες μου'' αλλα εχουν απειρο χρονο να απαντησουν σε αυτα που ΔΕΝ διαβαζουν!! Ειπαμε γραφουν απο χομπυ...εγω ομως οχι!!
Καθονται και ''σηκωνουν'' νηματα με χρεωκοπια της Ελλαδας στης 25/03/11, χωρις κανεις να διερευνησει ποιος ειναι ο συγραφεας αυτων/ου των/του αρθρου και γιατι το εγραψε!! Το οτι δηλωνει τραπεζικος δεν τους εβαλε σε καμια υποψια!! Κι απο κατω καμποσα ποσταρισματα γεματα απαισιοδοξια και υβρεις προς την εξουσια.
Ο Αρκας δικαιως ειπε οτι ''χρειαζεται'' εισαγγελεας για τετοια δημοσιευματα, οπως κι εγινε και μαλλον τον βρηκαν τον τυπο αυτον, ομως μονο η Hekima εβαλε το σχετικο σαιτ ανοιγοντας νεο νημα. Και πολυ καλα εκανε η κοπελα φυσικα, αλλα ο ''ανεβαστής'' του προηγουμενου νηματος που ελεγε για την χρεωκοπια τηρει σιγην ιχθυος...οπως και οι απαισιοδοξοι που εγραψαν κατω απο αυτον.
Εδω μαλλον εγω θα πρέπει να ρωτησω ''τι σκοπους υπηρετουν'' και να συμπληρωσω ''και για λογαριασμο ποιων?''
θα τα πουμε συντομα απο κοντα!!!
Last edited by GeorgeP; 15-03-2011 at 13:57.
|