View Single Post
Παλιό 17-03-2011, 17:31
georged Ο/Η georged βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Göteborg
Μoto: R1200 GS Adv. '09
Προεπιλογή Απάντηση: Αθήνα -> Gothenburg/Σουηδία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Jefe Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο καλησπέρα! Όταν προτείνω μία διαδρομή, δεν ξέρω τις δυνατότητες κ τα "θέλω" του συνφορουμίτη που ζητάει πληροφορίες. Πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που το ταξίδι Αθήνα-Πάτρα, τους αρκεί γιά μία μέρα! Έτσι κ στην περίπτωσή σου, εγώ δεν ήξερα σε πόσες ημέρες θέλεις να κάνεις την διαδρομή μέχρι το Γκέτεμποργκ. Σου πρότεινα αυτήν που νομίζω εγώ καλύτερη κ συντομότερη διαδρομή. Τώρα το πόσες μέρες θέλεις να την κάνεις αυτό είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση με την δική σου συμμετοχή. Το "Ωραία ξερή απάντηση" δεν νομίζω να είναι κ η καλύτερη απάντηση γιά κάποιον που θέλησε να βοηθήσει....
Την διαδρομή Ανκόνα-Μόναχο, η οποία είναι 780 χιλιόμετρα την έχω διανύσει αρκετές φορές κ με φίλους, αλλά κ μόνος μου, από τις 13:30 που "βγήκε" το πλοίο Ανκόνα, μέχρι τις 22:00 περίπου που έφτασα στό Μόναχο. Μία ωραία στάση είναι το Bolzano (που απέχει 495 km), στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής....

Αυτά γιά την ώρα κ συγνώμη....

Jefe

Θανάση εγώ ζητάω συγγνώμη!
Με παρεξήγησες και φταίει ο τρόπος που το έγραψα.

Εννοούσα ότι εμένα μου φαίνεται πολύ μεγάλη η απόσταση/διαδρομή από Ανκόνα προς Μόναχο.
Σε αντίθεση με εσένα που φαίνεται από την απάντηση σου ότι βγαίνει άνετα αυτή η διαδρομή.

Ξαναζητώ συγγνώμη και δεν είχα καμία κακή πρόθεση.
Με το "ξερή απάντηση - μπαμ και κάτω" εννοούσα ότι είσαι χιλιομετροφάγος και αυτή την μεγάλη απόσταση (Ανκόνα - Μόναχο) τη βλέπεις όπως εγώ τη διαδρομή Αθήνα - Χαλκίδα.

Θα ήθελα να κάνω τη διαδρομή Αθήνα Γκέτεμπορκ σε 6-7 μέρες.
Reply With Quote