View Single Post
Παλιό 19-03-2011, 07:52
vaska Ο/Η vaska βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: YAMAHA IT 490 SUZUKI DR 650 SE BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΡΟΠΟΚΛΕΙΔΟ

Το έχω ψάξει όσο δεν φαντάζεσαι, τυχαίνει ο εισαγωγέας της facom να είναι Πατρινός και φίλος μου. Έχουν κι αυτοί όπως και όλοι ρίξει μπόλικο νερό στο κρασί τους. Δεν είναι όμως οι μόνοι. Ακόμα και η wurth έχει σειρές που κατασκευάζονται στην Κίνα, δίνει εγγύηση εφ όρου ζωής κι έχει προσιτότερες τιμές από τις άλλες σειρές της ίδιας εταιρίας αλλά από ποιότητα κουκουρούκου. Πατάνε πάνω στ' όνομα που έχουν χτίσει τόσα χρόνια και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Μόνο η σειρά "ZEBRA" αξίζει πραγματικά. Το ίδιο και η facom. Και σου μιλάει κάποιος ο οποίος δεν είναι επαγγελματίας του είδους αλλά χομπίστας που μόλις πριν από 1 μήνα ακούμπησε 2400 € σε εργαλεία.

Τες πα μπαίνει και ο προσωπικός παράγοντας στην μέση οπότε ότι σου κάτσει καλύτερα στο μάτι κι αντέχει η τσέπη σου, αυτό αγοράζεις. Από τις κορυφαίες εταιρίες όποια κι αν διαλέξεις θα έχεις κάνει σίγουρα μια ποιοτική αγορά, αρκεί να μην πατήσεις στην κινέζικη λούμπα που με τρόπο σου σερβίρουν.

Εγώ για παράδειγμα με τα δυναμόκλειδα της wurth είμαι οκ, φίλος που είναι βελτιωτής κινητήρων ήθελε δυναμόκλειδο δεξί - αριστερό κι επέλεξε άλλη μάρκα. Το σημαντικό είναι να έχει χαρτί πιστοποίησης και να μην έχει πάνω από 1% απόκλιση.

Reply With Quote