Απάντηση: αλλαγή και γκουπ στο κιβώτιο!
αυτό με το τρακτέρ, μπορώ να το καταλάβω πολύ καλά
καλύτερα δεν θα το λεγα
ανέβηκα στα 1150Α δύο φίλων, βούτυρο οι αλλαγές, έμπαιναν σαφέστατα δίχως πρόβλημα , χωρίς φασαρία και δίχως να πιάνεται η ψυχή σου μην σπάσεις τα γρανάζια σαν καρύδια μες στο κιβώτιο
υπάρχουν φορές που συνεργαζόμαστε τέλεια με το κιβώτιο στις αλλαγές και άλλες που μας ακούν και οι γείτονες, αμφότερους!
έχω μιαν εντύπωση πως το καινούριο-μεταχειρισμένο κιβώτιο ακούγεται γιατί υπάρχει τζόγος ανάμεσα στους αποστάτες και τα ρουλεμάν, μπορεί και τα ρουλεμάν να ήθελαν αλλαγή, αλλά το κακό είναι οτι πλέον είναι δεμένο
ελπίζω να αντέξει για τα επόμενα 100.000
υγρ. καλά μην σου πω, πως κάθομαι στα φανάρια σαν ωτακουστής και περιμένω το κούμπωμα της κάθε διπλανής μηχανής για να το συγκρίνω με την δική μου
όσά κι αν έχω ακούσει άφρικα και τρανσάλπ, κιβώτιο όπως τα πες, αθόρυβο εντελώς
μπορεί να ναι στον χαρακτήρα του κάθε μοντέλου ή της κάθε εταιρίαςό θόρυβος ή μη, αλλά στο 1100 με κάνει να φλερτάρω με τις καρφωτές, με υποβοήθηση συμπλέκτη
βαλβολίνες η αλήθεια είναι οτι δεν έβαζα τις ακριβότερες μόνο πρόσεχα να είναι του προτεινόμενου απο τον κατασκευαστή τύπου, αυτή τη φορά θα δοκιμάσω της motul με γραφίτη και μετά βλέπουμε για τις amsoil
η αλήθεια είναι πως μετά το δέσιμο του άξονα, "ακούω" με το πέλμα, ένα γραδάρισμαστην μεριά του άξονα και της κορώνας και φοβάμαι οτι οι βαλβολίνες που μπήκαν ίσως να μην είναι οι πιο ενδεδειγμένες
αλλαγή σήμερα και αύριο τα λέμε!
Last edited by kostas-patra; 26-05-2009 at 15:23.
|