Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από SenseiG
... Οπως επισημαίνει ο κ. Κ. Ζοπουνίδης «η μείωση κατά 10% περίπου στην κατανάλωση της αγοράς των καυσίμων (9,5% οι βενζίνες και 11% το πετρέλαιο κίνησης), μπορεί να αντιστοιχηθεί σε μείωση κατά 10% περίπου των διανυθέντων χιλιομέτρων κάθε οχήματος σε σχέση με το 2009». Προσθέτει ότι «αν λοιπόν γίνει αναγωγή των δεδομένων του 2010 τότε θα έπρεπε σε όλα τα ατυχήματα και τους παθόντες να είχαμε μείωση κατά 10% για να είμαστε στα επίπεδα του 2009, πράγμα όμως που δεν συνέβη»...
|
Ο παράγοντας που δεν έλαβε υπόψη του ο κος καθηγητής στη στατιστική του είναι η ψυχολογία των οδηγών και η σχέση που έχει αυτή με τη μείωση της κατανάλωσης των καυσίμων.
Λόγω της κρίσης, ο κόσμος αφενός δεν έχει χρήματα να αγοράζει καύσιμα στις τιμές που έχουν εκτιναχθεί, αφετέρου δε, έχει σαλτάρει από την πίεση, την ανατροπή των προϋπολογισμών του και τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργούν με τη σειρά τους, οικογενειακά και προσωπικά προβλήματα. Διαζύγια, απάτες, ληστείες, όλα έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, στο 70% μου έλεγε μια δικηγόρος.
Έτσι τους περισσότερους που κυκλοφορούν στο δρόμο πλέον, τους απασχολούν χίλια δυο πράγματα και η συγκέντρωση στην οδήγηση είναι πολύ χαμηλότερη απ' ότι ήταν πέρσυ και πρόπερσυ ας πούμε.
Καθημερινώς σταυροκοπιέμαι στο δρόμο με αυτά που βλέπω να συμβαίνουν και με αυτά που γλυτώνω, από τους οδηγούς που επί το πλείστον έχουν μια εκνευρισμένη και καταθλιπτική διάθεση, μιλάνε δε συνέχεια στο κινητό τους και δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν και πως οδηγούνε. Το τελευταίο μου δείγμα, οδηγός που βγήκε από STOP μιλώντας στο κινητό του και όχι δεν σταμάτησε, αλλά ούτε κοίταξε από την κατεύθυνση που ερχόμουν εγώ.
Είμαι πολλά χρόνια οδηγός όπως και όλοι σας και νομίζω ότι η κατάσταση στους δρόμους συμβαδίζει απόλυτα με τη γενικότερη κατάσταση της χώρας μας.
Η στατιστική είπαμε, είναι σαν το μαγιώ μπικίνι. Σε αφήνει να δεις τα περισσότερα, κρύβει τα κυριότερα όμως...