View Single Post
Παλιό 26-05-2009, 19:07
kostas-patra Ο/Η kostas-patra βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: α
Προεπιλογή Απάντηση: αλλαγή και γκουπ στο κιβώτιο!

στα 1100 ακούγονται παραπάνω η 2η και η 3η
στα 1150 λένε οτι ακούγεται η 1η και η 4η

σχετικά με τα ρουλεμάν, τι να πω.
τώρα πάω να πάρω το προηγούμενο που τα ρουλεμάν του έπαιζαν κανονικά στο πέτα δώθε, του δευτερεύοντος άξονα, μου τα δειξε ο μάστορας-ελπίζω να ήταν τα δικά μου- και αν όλα πάνε καλά θα βγάλω φωτό για να τις ανεβάσω
το πόσο αντέχει το ρουλεμάν των αξόνων του κιβωτίου; θεωρητικά με βαλβολίνη για τα bmw και φυσιολογική χρήση ίσως λίγο περισσότερο απ΄ότι ο αναβάτης
εμένα γιατί δεν άντεξε; μάλλον από άγνοια μου που ανέβαζα από νεκρά σε δευτέρα στις κατηφόρες και από ανασφαλείς μισές που χτύπησαν τα συγκεκριμένα γρανάζια
για να πω την αλήθεια δεν είναι οτι έμεινα από κιβώτιο τελείως ούτε οτι δεν μου άντεχε άλλο, απλά έκανε ένα ένα έντονο γουργουρητό και χαρχάλευε η δευτέρα συνεχώς και αμα πας βουνό είσαι κατά 90% με δευτέρα...

σχετικά με την αρρώστια-αχ και να ταν έτσι οι αρρώστιες- μάλλον εγώ δεν έχω κολλήσει, μαλλον φόβος είναι, αν μου λεγε κάποιος υπεύθυνα οτι δεν θα χρειαζόταν να το ξαναπληρώσω ή οτι δεν θα με άφηνε σε καμιά ερημιά του κόσμου, δεν θα χα κανένα πρόβλημα να το αφήσω έτσι. βέβαια θα με έτρωγε η δυσανεξία πλάι σε αθόρυβα άλλα κιβώτια στο φανάρι

η ντίζα είναι καλώς ρυθμισμένη και μάλιστα άλλαξα επ ευκαιρία συντήρησης το συρματόσχοινο, λόγω ηλικίας, ενώ το διάκενο είναι στα προβλεπόμενα όρια

σχετικά με τα υπερτιμημένα, δεν έχω ακόμα ξεριζώσει από μέσα μου την πεποίθηση οτι το ακριβότερο είναι και καλύτερο, γιατί στην κοσμοθεωρία μου δεν είχε θέση το μάρκετινγκ, άρα εγώ είμαι εκτός και μπορεί να έχεις δίκιο και σε αυτό

για την γραφιτούχα, ξαναπιάστηκα αδιάβαστος!!!
άρε γιώργη αρχηγέ

κωστή, φαντάσου όμως οτι μιλάμε για μηχανές με λίγα χιλιόμετρα στην πλάτη τους, 20Κ και 40Κ, ενώ η δική μου ειναι 12ετίας και με 100Κ
παίζει και αυτό το ρόλο του

σχετικά με το κιβώτιο, οκ, για τον ψεξασμό δεν ξέρω να σου απαντήσω, γιατί το δικό μου έχει ψεκασμό!
ίσως γι αυτό να το δωσες το εργαλείο, το 1100!
πάντως στα 1150Α οι ταχύτητες μην πω πως έμπαιναν, γιατί μπορεί να διαβάζουν και μικρά παιδιά...λουκούυυμι
Reply With Quote