View Single Post
Παλιό 21-03-2011, 20:01
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να γίνει αυτό που λες,
θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος ζωής μας, όπως άλλαξε από τη δεκαετία του '60 και μετά. Θα πρέπει να κλείσουν οι τηλεοράσεις, να καταργηθούν τα περιοδικά.
να αλλαξει Γιαννη, να αλλαξει!!!!!!!!! Αν αυτην την αλλαγη την φοβομαστε γιατι ετσι συνηθισαμε τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!Οι τηλεορασεις δεν ειναι αναγκη αν κλεισουν, αρκει μονο να καταλαβουμε τι προσφερει η τηλεοραση και τι τα περιοδικα!! Οταν το κατανοησουμε εμεις πρωτοι τοτε εμεις πρωτοι θα στρεψουμε τα παιδια μας σε άλλες δραστηριοτητες κι ετσι δεν θα καθεκλωνονται μπροστα στις οθονες προσφεροντας βιολογικο πλυσιμο τυο εγκεφαλου τους!!!
Αν με βλεπει η κορη μου 10 ωρες την ημερα στην τηλεοραση θα καθεται και αυτη 10 ωρες στην τηλεοραση. Αν ομως με βλεπει με την μπαλα του μπασκετ στο χερι, ¨η μεσα στην στολη του μοτοσυκλετιστη να ταξιδευω τοτε κι εκεινη θα αποκτησει αλλα ερεισματα εκτος τηλεορασης!!

Απόσπασμα:
Αυτό που λες, να στέλνει ο γονιός το παιδί στα 15 σε δουλειά, σε ποιά δουλειά ακριβώς;! Τη δεκαετία του '60 που έχεις για πρότυπο, υπήρχε οικοδομή, για την ακρίβεια οικοδομικός οργασμός στις πόλεις. Τι ακριβώς δουλειά μπορεί να κάνει το παιδί των 15 χρονών το 2011;
Να πουλά εφημερίδες; Λούστρος; Σερβιτόρος; Τι ακριβώς Γιώργο;
Να μοιράσει φυλλάδια;
Εγω θα κανω αυτο που εκανε ο πατερας μου για την κορη μου, θα πιασω τον συμπεθερο μου που εχει μαγαζι και θα του ζητησω να παρει την κορη μου πωλητρια για 2 μηνες το καλοκαιρι οταν γινει 15 ετων!!! Δεν θελω να την πληρωνει εκεινος, θα την πληρωνω εγω μεσω αυτου (εγω θα δινω τα λεφτα χωρις να το ξερει εκεινη βεβαια)!! Αν ηταν αγορι, σερβιτορος ναι πολυ καλη ιδεα!!!!!

Απόσπασμα:
Οποιος δουλεύει Γιώργο έχει και το δικό μου θαυμασμό. Αδιαφορώ για την εθνικότητα, αλλά δε δέχομαι ότι οι Ελληνες είναι τεμπέληδες.
Το έχουμε συζητήσει και σε άλλο θέμα, άλλο η εργατικότητα κι άλλο η αποτελεσματικότητα.
Η λυσσα του Ελληνα για Δημοσια θεση και η εταιρη λυσσα του οταν την παρει....''να παει καπου καλα'' δηλαδη με λιγοτερη δουλεια αυτο μαρτυρα....τεμπελια!!!
Ο Ελληνας διαπρεπει στο εξωτερικο διοτι εκει απλα δεν χωρανε τεμπεληδες, κι ετσι αν θελει να παει μπροστα δουλευει 3πλασιες ωρες απο οτι θα δουλευε στην χωρα του!!
Επειδη ακριβως δουλευει λιγο η αποτελεσματικοτητα του ειναι περιορισμενη!! Αν δουλευεις 10 ωρες την ημερα το αποτελεσμα θα ειναι 10, αν δουλευεις 7 ωρες την ημερα το αποτελεσμα θα ειναι 7!!!!

Απόσπασμα:
Να αναφέρω και κάτι ακόμα.
Ολοι εμείς εδώ, με την αγάπη μας για τη μηχανή, ψάχνουμε πάντα την ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Πολλοί συμφορουμίτες, όπως κι εγώ, κάνουμε μόνοι μας ότι εργασία μπορούμε στις μηχανές μας. Μόνο από χόμπυ το κάνουμε; Οχι βέβαια, προτιμούμε να κρατήσουμε τα λεφτά στην τσέπη και να τα κάνουμε βενζίνη ή αξεσουάρ για τις μηχανές. Κάποιοι όμως, οι τεχνίτες, χάνουν από αυτή την πρακτική.
Ας προσεχαν, διοτι αν αντι 100-150ε εργασια για ρυθμιση βαλβιδων στο πανευκολο GS επαιρναν 50 τοτε και περισσοτερα θα εβγαζαν και εμεις δεν θα λερωναμε τα χερια μας!!!!!!
Ακομα, δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο αυτον αφου, τα χανουν οι τεχνιτες και τα παιρνουν οι αξεσουαραδες!!!!
Ο σκοπος ηταν να εμεναν στην τσεπη μας!!

Last edited by GeorgeP; 21-03-2011 at 20:04.
Reply With Quote