21-03-2011, 22:43
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
|
|
Απάντηση: Δεν υπάρχει ανεργία - Χέρια για δου
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
να αλλαξει Γιαννη, να αλλαξει!!!!!!!!! Αν αυτην την αλλαγη την φοβομαστε γιατι ετσι συνηθισαμε τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!Οι τηλεορασεις δεν ειναι αναγκη αν κλεισουν, αρκει μονο να καταλαβουμε τι προσφερει η τηλεοραση και τι τα περιοδικα!! Οταν το κατανοησουμε εμεις πρωτοι τοτε εμεις πρωτοι θα στρεψουμε τα παιδια μας σε άλλες δραστηριοτητες κι ετσι δεν θα καθεκλωνονται μπροστα στις οθονες προσφεροντας βιολογικο πλυσιμο τυο εγκεφαλου τους!!!
Αν με βλεπει η κορη μου 10 ωρες την ημερα στην τηλεοραση θα καθεται και αυτη 10 ωρες στην τηλεοραση. Αν ομως με βλεπει με την μπαλα του μπασκετ στο χερι, ¨η μεσα στην στολη του μοτοσυκλετιστη να ταξιδευω τοτε κι εκεινη θα αποκτησει αλλα ερεισματα εκτος τηλεορασης!!
Συμφωνούμε απόλυτα!
Εγω θα κανω αυτο που εκανε ο πατερας μου για την κορη μου, θα πιασω τον συμπεθερο μου που εχει μαγαζι και θα του ζητησω να παρει την κορη μου πωλητρια για 2 μηνες το καλοκαιρι οταν γινει 15 ετων!!! Δεν θελω να την πληρωνει εκεινος, θα την πληρωνω εγω μεσω αυτου (εγω θα δινω τα λεφτα χωρις να το ξερει εκεινη βεβαια)!! Αν ηταν αγορι, σερβιτορος ναι πολυ καλη ιδεα!!!!!
Κι αν μπει μέσα το ΙΚΑ ή η επιθεώρηση εργασίας τον ήπιε ο συμπέθερος. Στείλε τον 15χρονο να δουλεύει γκαρσόνι και να σχολάει στις 2πμ και θα συζητήσουμε μετά πόσο θα σε ακούει.
Η λυσσα του Ελληνα για Δημοσια θεση και η εταιρη λυσσα του οταν την παρει....''να παει καπου καλα'' δηλαδη με λιγοτερη δουλεια αυτο μαρτυρα....τεμπελια!!! Κάτσε ρε φίλε, δεν είναι όλοι οι ΔΥ τεμπέληδες και δεν είναι όλοι οι Ελληνες ΔΥ.
Ο Ελληνας διαπρεπει στο εξωτερικο διοτι εκει απλα δεν χωρανε τεμπεληδες, κι ετσι αν θελει να παει μπροστα δουλευει 3πλασιες ωρες απο οτι θα δουλευε στην χωρα του!! Που να έβλεπες πόσο εργατικοί ήταν οι συνάδερφοί μου Γερμανοί....
Επειδη ακριβως δουλευει λιγο η αποτελεσματικοτητα του ειναι περιορισμενη!! Αν δουλευεις 10 ωρες την ημερα το αποτελεσμα θα ειναι 10, αν δουλευεις 7 ωρες την ημερα το αποτελεσμα θα ειναι 7!!!! Δεν τα έλεγε έτσι η ανάλυση...
Ας προσεχαν, διοτι αν αντι 100-150ε εργασια για ρυθμιση βαλβιδων στο πανευκολο GS επαιρναν 50 τοτε και περισσοτερα θα εβγαζαν και εμεις δεν θα λερωναμε τα χερια μας!!!!!!
Ακομα, δεν καταλαβαινω τον συλλογισμο αυτον αφου, τα χανουν οι τεχνιτες και τα παιρνουν οι αξεσουαραδες!!!! Εγραψα αξεσουάρ ή βενζίνη!
Ο σκοπος ηταν να εμεναν στην τσεπη μας!!
|
Στην τσέπη μας φίλε δε μένει ποτέ τίποτε!
|