Αν και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος πρέπει να απαντήσω γιατί το επιβάλουν τα ποστ σου.
Η ιστορία ξεκίνησε με τη "βλάβη" που παρουσίασε το ABS μου γενιάς 2
όπου εξήγησα αναλυτικά τι έκανα και επίσης πόσταρα το αρχικό ποστ από όπου εμπνεύστηκα άρα το είπα για να μη δίνου τζάπα λεφτά και άλλοι φίλοι για το συγκεκριμένο πρόβλημα .
Ούτε πρόλογοι και αηδίες που αναφέρεις!!
Στη συνέχεια άρχισα να το ψάχνω περισσότερο για τα σέβρο μιας και ήμουν παθών στο παρελθόν...
Βρήκα τι φταίει στατιστικά στις περισσότερες περιπτώσεις(με βάση τα δεδομένα που έχω) και σκέφτηκα κάποια πατέντα για τα σεβρό τα οποία ως γνωστόν παρουσιάζουν μια "ιδιαιτερότητα"
Είναι λογικό να
θέλω να κρατήσω την ιδέα μου έως ότου τη κατοχυρώσω..
Και στη συνέχεια φυσικά θα το ανακοινώσω για όποιον θέλει να το βάλει στη μοτοσικλέτα του ....
Αν διάβασες το ποστ από την αρχή και δεν είχες κολλήσει σε κάποια φράση θα έβλεπες ότι το ξεκίνησα σα μια εμπειρία από την οποία μπορεί κάποιος να γλιτώσει μία κεντρικά μονάδα..
Αυτά είχα να πω και μόλις είμαι "έτοιμος " θα πω περισσότερα για όσους ενδιαφέρονται...
επίσης το να σου πω "χωρίς παρεξήσηση" θα ήμουν υποκριτής και όσοι με ξέρουν από το φόρουμ ξέρουν ότι ΔΕΝ μπορώ να υποκριθώ
3.Η εκφραση '' φυλλα φθινοπωρινης νυχτος ...μετα απο βροχη '' ειναι η αγαπημενη σου(όμως κρύβοντας δόση ειρωνίας) δε μπορώ να μην απαντήσω ότι απάντησε ο Καραισκάκης όταν του έδωσε ένας στρατηγός την εντολή να ανατινάξει ένα φρούριο με 300 Αρβανίτες στο Περαία στον Άγιο Σπυρίδωνα
Με "παρεξήση"