28-03-2011, 00:34
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
|
|
Απάντηση: ΡΟΔΟΠΗ....... 24 έως 27 Μαρ 2011
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, για την καλή διάθεση, το χαμόγελο, την ανοχή, και όλα τα μικρά πράγματα που κάνουν την μεγάλη ευχαρίστηση στην μοτοπαρέα και στο ταξίδι.
Ειδικότερα μπράβο στο Θοδωρή για την ιδέα και το ξεσκούντημα που μας έκανε εδώ και καιρό, Τεό μας τνχ
Μπράβο στον Πασχάλη για την ωραία τρέλα, την έμπνευση, τις συμβουλές, τις σούζες....
φιλαράκι μαθαίνετε και ψυχολογία στις πωλήσεις?? Σίγουρα ναι...
Μανώλη ένα μεγάλο μπράβο για την υπομονή... και το Πίλημα πολύ φαϊ ρε φίλε η του Πασχάλη ήταν το τελευταίο δεν θυμάμαι
άντε και στο Τρανσφαγκαρασάν και στα Μουραμάρες όπως τα είπαμε
Νίκος Ειρήνη πολλά φιλιά τπτ άλλο δεν θα πω!!!
Μπάμπη Λίνα, καλότυχοι στο ξεκίνημα σας και πάντα Λινούλα με τόσα χαμόγελα και άλλη τόση καλή διάθεση!
Κώστα-Νατάσσα τί να πω? είσαστε ωραίο ζευγάρι και χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε. Νατάσσα μην τον χώνεις γροθιές το Κώστα όταν οδηγά γιατί του κόβεις τον αέρα
Νίκο-Δήμητρα είμαι σίγουρος πως θα τα πούμε σύντομα! Το υποσχέθηκε ο Νίκος άλλωστε!
Δημήτρη-Αγγελική πάντα έτσι παιδιά καλή διάθεση και χαμόγελο!
Κώστα στο 90
Μαγγελάνος φιλαράκι είσαι ήρεμη δύναμη έμπειρος συνταξιδιώτης, χάρηκα πολύ!
Αντώνη όχι τόσο πολύ γκάζι παλικάρι μου θα το κάψεις και θα φταίνε τα BMW πάλι. Στο επόμενο θα έχω και για σένα ένα λίτρο χωριστά με το όνομα σου επάνω, Αντώνη πολύ χάρηκα που ξανά συνταξιδέψαμε!
Και τώρα θα σε περιποιηθώ Στεφανάκο Ναπστεράκο, που το πας το GSσαν να είναι Z750 και ο Χρήστος από την άλλη χειρότερος, για συμμαζευτείτε παρακαλώ...
Α και άσε τις μπηχτές ότι δεν πατάω το φρένο σαν τον Αντώνη και εσύ, φρένο πατάω αλλά δεν φαίνετε, είναι με κλαπέτο
Παλληκαράκια μου χάρηκα πολύ, η Ορεστιάδα είναι το ΝορντΚαππ του GSForum
Στράτο Αντωνία μαζί δεν μιλήσαμε αλλά σας το φυλάμε για το επόμενο ταξίδι του φόρουμ
Φώτη χάρηκα φίλε στην επόμενη θα τα πούμε και καλύτερα!Την Θεσσαλία την έσκισα σήμερα
Άρτεμις λίγο ακόμα και δεν θα σε φτάνουμε κοπέλα μου πολύ ευχάριστη η παρουσία σου, άντε και να σε δούμε να γράφεις εδώ!
Σερ Κώστα φίλε σόρρυ το πέρασα για 600, αγράμματος με την HONDA
Χάρηκα που τα είπαμε, έστω και λίγο.
Μάριε φίλε καλή δύναμη στις δυσκολίες της ζωής, δύναμη και κουράγιο, χάρηκα που σε ξαναείδα καλά! Επικοινώνησα και ο Μάριος έφτασε καλά στο χωριό του στην Ακαρνανία και παλεύει με τις δυσκολίες που του έτυχαν.
και εγώ με την Μαρία, ασφαλείς επιστρέψαμε κατά τις 21.30, όλα καλά, χορτάσαμε Βουλγαρία χορτάσαμε και Ελλάδα, 900 κμ σήμερα Κυριακή.
Μεγάλη η παρέα, πήγαμε και ήρθαμε αγρατζούνιστοι,
περάσαμε ωραία,
ικανοποιήσαμε την διάθεση για όλα αυτά που αγαπάμε.
Για εμένα και την σύντροφό μου ήταν τιμή που συνταξιδέψαμε με όλους σας
και για αυτόν το λόγο ξεκινώ αυτό το ποστ με τα λόγια που διαβάσατε.
Πάντα όρθιοι και τα καλυτερα έρχονται! 
Last edited by siraxanz; 28-03-2011 at 00:42.
|