View Single Post
Παλιό 29-03-2011, 15:29
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Η τρομπα βενζινης πηγε διακοπές!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sotos_ Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανω σε αυτο που λες Γιώργο, να ρωτησω και κατι ακομα ?

Στην δική μου περίπτωση τα νερα ηταν ΚΑΤΩ απο το ρελε στον χωρο που ειναι η ηλεκτρικη συνδεση με την τρομπα. Χωρος που προστατευεται απο φλαντζα που πατιεται με τις βιδες του ρελε.

Πως φυσάς εκει για να καθαρισει απο τυχον υγρασία που χει περασει απο πλυσιματα η απο βροχες?
Σώτο μη νομίζεις ότι κάνω κάτι τρομερό, ή ειδικό. Όταν την πλένει μάστορας τη μηχανή του λέω στο τέλος να φυσήξει λίγο εκεί μέσα ή όταν την πλένω εγώ επειδή δεν έχω αέρα, όπως λέει και ο Σταύρος πιο πάνω, πρέπει να βγάλω το αριστερό πλαστικό και με το πανάκι να βουτήξω το λίγο νεράκι που λιμνάζει. Επειδή βαριέμαι όμως να βγάζω καπάκια, παίρνω ένα καλαμάκι του φραπέ και φυσάω με το στόμα λίγο μέσα!

Ποτέ άλλοτε δεν το στεγνώνω το σημείο, ούτε μετά απο καταιγίδα και εννοείται ότι 4 χρόνια τώρα δεν έχει πάθει απολύτως τίποτε η μηχανή, ούτε το ρελέ, ούτε καν τη μαμά μπαταρία δεν έχω αλλάξει ακόμη...

Εκεί όπου λες εσύ ότι σου πήρε νερό και φαντάζομαι εκεί που δείχνει η φωτογραφία θα εννοείς, δεν το έχω ανοίξει, δεν το έχω πειράξει ποτέ...

Reply With Quote