View Single Post
Παλιό 29-03-2011, 21:35
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina
Προεπιλογή Απάντηση: Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από J.T.R Εμφάνιση μηνυμάτων
Η βιζα για τη Ρωσσια μεχρι περυσι ηταν με τα εξοδα,περιπου 80 ευρω.

Αντισκηνο μεσα σε Ουκρανικο και Ρωσσικο εδαφος εαν εισαι μονος,δεν θα το συμβουλευα.
Αλλαγες νομισματος (εκτος αν κινειται με πιστωτικες,που δεν παιζει παντα) επιβαλλονται,ετσι υπαρχει χασουρα λογω προμηθειων και επειδη σχεδον παντα μενουν καποια χρηματα απο καθε κρατος στο τελος.

Και οταν μιλαμε για κοστος σε ενα μεγαλο ταξιδι ,δεν πρεπει εχουμε στην ακρη και καποιο ποσο ασφαλειας?

Πιστευω οτι ενα τετοιο ταξιδι ειναι στα 4000 σιγουρα.
ναι φίλε J.T.R εννοείτε πως πρέπει να υπάρχει ένα ποσό αφαλείας και σε μετρητό και γιατί όχι και σε κάρτα.αναλύουμε μέσες άκρες πόσο θα του στοιχίσει με συντηρητικό τρόπο.
εγώ για παράδειγμα σε αυτό το ταξίδι διπλός,θα ξεπερνούσα χαλαρά την ταλιρούμπα που λέει ο πρετεντέρης.
η κουβέντα γίνεται για να δούμε ποσο πιο οικονομικά μπορεί να γίνει αυτή η εκδρομή.και ενδιαφέρει πολύ κόσμο το οικονομικό.
είμαι σίγουρος πως αν κάτσεις με μολύβι και χαρτί και τις δικές σου καταναλώσεις βγαίνει και πιο φθηνά.
υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που παρακολουθούν το θρεντ και μάλιστα είχα και τηλέφωνα σχετικά με πληροφορίες.ισως θα έπρεπε να βοηθήσουμε δίνοντας περισσότερες πληροφορίες συνεχίζοντας την κουβέντα
εσύ για παράδειγμα τι θα πρόσεχες σε ένα ταξίδι

κάτι ακόμη
Σε ταξίδια εκτός ελλάδας έχω πάντα κρυμμένα μερικά μετρητά στην μηχανή,σε πλαστική σακουλίτσα και καβαντζωμένα.
κάποτε έβαζα και στην πίσω πλευρά του κράνους

επίσης καλό είναι τα χρήματα απο την κάθε χώρα να τα τρως λίγο πριν τα σύνορα με καύσιμα και αν είναι παραπάνω, με τρόφιμα.
αυτό έκανα και εγώ...μέχρι που παντρεύτηκα!
τώρα έχω συλλογή ολόκληρη!

και τέλος,αν έχεις μείνει κυψέλη,τότε σίγουρα μπορείς να κάνεις τα πάντα
Reply With Quote