View Single Post
Παλιό 30-03-2011, 18:48
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πραγματική μάχη στην Κερατέα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Γειά σου Γιώργο, χαθήκαμε!
Κι εγώ για ΧΥΤΥ έχω ακούσει, το θέμα είναι γιατί δεν το εξηγούν επαρκώς στους κατοίκους της περιοχής.
Eχει εξηγηθει πληρως στη τοπικη αυτοδιοικηση απο την κυβερνηση αλλα και προς πασα κατευθυνση μεσω των ΜΜΕ!! Οι κατοικοι απο οσο ξερω, μιας κι εχω βαπτιστηρια που μενουν στην Κερατεα, εχουν ενημερωθει οτι ''ερχονται σκουπιδια χωρις επεξεργασια για θαψιμο χωρις προδιαγραφες'' απο την τοπικη αυτοδιοικηση πρωτοστατουντος του νυν δημαρχου Κου Λεβαντη και χωροστατουντος του τεως δημαρχου Κου Ιατρου ο οποιος ειναι και υποδικος για κακουργηματα!!!
ο μεν πρωτος εκλεχτηκε χωρις φανερη επισημη κομματικη υποστηριξη στις τελευταιες εκλογες αλλα καθοδηγειται απο τον Συνασπισμο. Ο δευτερος εκλεχτηκε με τον Συνασπισμο το 2005 στις προτελευταιες Εκλογες, μετα και κατα την θητεια σου ως δημαρχος Λαυρεωτικης τον απαρνηθηκε και ασπαστηκε την ''Χρυση αυγη'' διοργανωνοντας εκδηλωσεις με τον αρχηγο αυτης και μετα ταχθηκε με τους οικολογους!!
Δηλωνει, χωρις ποτε να εχει καταθεσει πτυχια γιαυτο, οτι ειναι ''Μηχανικός Περιβάλλοντος'' αλλα ειναι αυτος ο οποιος καταπάτησε στον Εθνικό Δρυμό του Σουνίου Δημόσια Δασική και Αναδασωτέα περιοχή και έχτισε παράνομα χωρίς άδεια της Πολεοδομίας ένα εξοχικό!! Ειναι ενα απο τα κακουργηματα για τα οποια διωκεται!!
Επισης φερεται οτι ειναι ο οργανωτης του προσφατου γιαουρτωματος του Παγκαλου!!

Κατι που δεν ειναι γνωστο, το ΧΥΤΥ θα επανδρωθει με εργατες απο τον Δημο Λαυρεωτικης στο 100%. Μονον το επιστημονικο προσωπικο θα ειναι διπλωματουχοι του Μετσοβιου με μαστερς εδω κι εκει και οχι κατοικοι της Λαυρεωτικης!! Ο λογος πασιφανης, αν ηταν και αυτοι Δημοτες τοπικοι τοτε το εργοστασιο δεν θα δουλέυε ποτε σωστα αφου θα ηταν ευαλωτοι στους τοπικους αρχοντες!!

Η ολη ιστορια γινεται διοτι το εργο δεν ειναι Δημοσιο αλλα ιδιωτικο και για αγρα ψηφων!

Last edited by GeorgeP; 30-03-2011 at 19:16.
Reply With Quote