Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima
Δηλαδή συμφέρει καλύτερα να πας αεροπορικώς και να νοικιάσεις μηχανή εκεί αν κατάλαβα καλά 
|
Λοιπον Απο την ώρα που σταμάτησα να γράφω ειρθα σε επαφή με τον Θωμα και μου τα είπε Ολα...Έχουμε και λέμε για μηχανη να την πας εκει δεν συμφέρει νοικιαζεις Απο κει ,θα μου δώσει το σάιτ για ενοικίαση μηχανης,να πούμε και μια ενδεικτική τιμη για ένα vstrom η τιμη τις βδομάδας Ειναι στα 250 dollar....Εάν μεγαλώσει σε κυβικά η μηχανη παει αλλού και η τιμη.
Τώρα Εάν θα κλείσεις εισιτήρια πριν 6μηνες Ειναι 450 δουβλονια το άτομο να παει και αλλα τόσα να γυρίσει Εάν το κλείσει ένα μήνα πριν Ειναι 1500 δουβλονια το άτομο αλλα νομίζω οτι ένα τέτοιο ταξίδι δεν το αποφασίζεις μέσα σε ένα μήνα Οπότε το αυτονόητο!!!!! Α
Και κάτι Ακόμα ο Θωμας πρώτα ο ύψιστος τον Δεκεμβρη θα το κάνει.Τωρα Όσο για να πάρει την δική του μηχανη Ειναι τα εξεις´ η μηχανη θα Ειναι στης θάλασσες περίπου τον ένα μήνα να παει και ένα μήνα να γυρίσει . Τωρα Εάν επιμένεις να την πάρεις η καλύτερη περίπτωση Ειναι να φορτωθούν και άλλες 3,4 μηχανές και πάνω ώστε να μην σου φανούν τα έξοδα .