Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από J.T.R
Ωπα και μην αρπαζεσαι
Τη γνωμη μου λεω. Προς τι οι ειρωνιες, δεν το καταλαβαινω.
Αλλα δεν πειραζει. Εξαλλου τι μπορει να ξερει καποιος που ταξιδευει στο Ανατολικο μπλοκ απο το 1994...
Τι θα μπορουσε να μαθεις απο καποιον που εχει παει ... φορες ,μονον ανατολικη Ευρωπη(το κενο ειναι γιατο σασπενς)
Αντε κι εγω να μαζεψω το παλιοσαραβαλο μου και να ψαξω να βρω κανα ταξιδιωτικο οδηγο να ξεστραβωθω να μαθω και για τα διεθνη διπλωματα και για μερη μακρινα και απατητα.
Αλλα μαλλον θα προτιμησω πιο βατους προορισμους χωρις κινδυνους και κακοτοπιες...ακου εκει βενζιναδικο στη λασπη...μα καλα λεω κατι κουταμαρες μερικες φορες.
Καλο ταξιδι σου ευχομαι.
|
Φιλε μου το παρεξηγησες εντελως. Προσωπικη καταθεση κανω..Σεβομαι αυτα που ειπες και την εμπειρια σου που οπως ειπα καταλαβα οτι κατεχεις. Αλλα εκτος απο την ασφαλεια που πρεπει να υπαρχει σε αυτες τις χωρες, τι αλλο πρεπει να προσεξει κανεις η να αποφυγει; Εκτος απο αρνητικα δεν υπαρχουν και τα θετικα; Πες κατι που σου εχει συμβει σε αυτες τις χωρες, πως ηταν κτλ..αυτα ζητω απο ατομα που εχουν εμπειριες..

Σου ευχομαι να ταξιδευεις για πολλα χρονια ακομα στο Ανατολικο μπλοκ κατι που μου αρεσει κ'εμενα...