Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix
Με καλυψες αρκετα.
Αυτο που καταλαβα δηλαδη στην περιπτωση του GS (και ελπιζω να ειναι ετσι), ειναι οτι το servo/abs που θα μου φερουν θα ειναι καινουργιο, μιας και μονο ο αξονας μπορει να επισκευαστει, οπως ειπες.
|
δεν ειπα αυτο, ειπα οτι
''Στην περίπτωση των GS ξερω οτι ενα ανταλλακτικο που επισκευαζεται και προσφέρεται σαν καινουριο ειναι ο......αξονας και τα περιξ αυτου!''
Αυτο δεν αποκλειει κι αλλα μερη και κυριως τα ηλεκτρονικά!!!! οσο για το σερβο/αβσ δεν ξερω να επισκευαζεται εκτος κι αν προκειται για το ηλεκτρονικο του μερος
και μονον αν ειναι ξεχωριστό της ECM!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix
Το ευχομαι, αλλα εχω μια υποψια οτι δεν ειναι ετσι, γιατι σ' ολα τα GS απο το 06 και μετα εχουν αφαιρεσει το servo (στην ουσια αυτο χαλασε και οχι το abs) και αρα καινουργια ανταλλακτικο φτιαχνουν χωρις αυτο. Οποτε εχουν καταργησει την κατασκευη καινουργιων μοναδων servo/abs.
Ελπιζω να κανω λαθος στον συλλογισμο μου.
Σ ευχαριστω πολυ.
|
το καταργησανε σε οσους θελανε να το καταργησουνε!! Εχουν πουληθει χιλιαδες μοτο με συστημα σερβο αλλα δεν το καταργησανε όλοι!! Ολα δε που αντικατασταθηκαν ηταν στα πλαισια της εγγυησης αρα το ελαττωματικο γυρισε στην μαμα αρα......αν δεν το καταργησης κι εσυ σε βλεπω για καποιο επισκευασμενο μεταχειρισμενο!!!!!
Δεν το καταργεις καλυτερα? προβληματα παρουσιαζει παρα χρησιμο ειναι!! Χωρια που αν μεινεις απο μπαταρια φρενα γιοκ!!!!