View Single Post
Παλιό 06-04-2011, 17:17
Sotos_ Ο/Η Sotos_ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αττική
Μoto: GSA '08
Προεπιλογή Απάντηση: Λέω να πάω για IDEAL...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι πωλητές Σωτήρη μου είναι χωρισμένοι στα 2 και έχω μπερδευτεί κάπως. Αυτός στην Πεντέλης για παράδειγμα, αρνείται σχεδόν να μου πουλήσει ΜΤΒ, και επιμένει στο trekking. Ενας άλλος στην Κηφισιά, αλλά και ακόμα στον Αγ. Στέφανο λένε ΜΤΒ επιμόνως.

Ακόμα θέλει ψάξιμο. Όσο για την τιμή, δεν θέλω να ανέβω ακριβώς γιατί το "Welcome to the club" που είπες, μπορεί να μην με κάνει μέλος, εννοώντας ότι αν δεν ασχοληθώ τελικά, η δεν μου αρέσει, η δεν τα βγάλω πέρα, θα έχω πετάξει ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσόν. Προτιμώ λοιπόν να πάρω μια τέτοια χαμηλή σχετικά σειρά, και αν φάω κόλλημα, θα πάρω μπόξερ

Αν δεν θες να ανεβεις στην τιμή, και με δεδομενο οτι δεν εισαι σιγουρος αν έρχεσαι για να μείνεις.... αποφασισε τι σε βολευει (MTB η trecking) και ψαξτο μεταχειρισμενο.

Υπαρχουν φορουμ με διάφορους κολημένους με "boxer" που αλλαζουν ποδηλατα για πλακα.

Εκει θα βρεις πολυ καλες προσφορες. Και το "boxer" σου θα παρεις, και αν δεν ασχοληθεις, το πουλας παλι οσο το πηρες
Η αν παλι σου αρεσει , το κρατας και εχεις ενα αξιοπρεπες εργαλειο για το κεφι σου !

Οτι εκανα και εγω με την Χαΐδω δηλαδη.
Reply With Quote