Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros
Επειδή μας τα χώνουν με τα λάδια , το φίλτρο και τα τακάκια, σου λένε είσαι ασύμφορος για τα υπόλοιπα...

|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz
Ελληνική νοοτροπία?
Όσο και να προσπαθούν οι Γερμανοί ο Έλληνας τπτ.
Συμπέρασμα: όλη η χαρτούρα που μας βάζουν στα εξουσιοδοτημένα είναι
για τα μάτια, σερβις για αυτούς είναι η αλλαγή λαδιών ????άντε και φίλτρων.
|
Εγώ κύριοι έτσι το "εισέπραξα". Εξάλλου αν δείτε τον προγραμματισμό εργασιών θα διαπιστώσετε ότι τα λεφτά είναι στα λάδια και στα φρένα. Τα άλλα είναι check points και αν βγεί καμία βλάβη. Η εργασία εξάλλου για αλλαγή λαδιών μπροστά στις μπουκάλες, είναι μπελαλίδικη εργασία.
Αυτό που με προβλημάτισε όμως είναι ότι, ή εγώ έγινα ξαφνικά στριφνός πελάτης και δεν μπορώ να συνεννοηθώ για κάτι τόσο απλό, ή αυτός που είχε αναλάβει την επαφή της επιχείρησης με τον πελάτη είναι ακατάλληλος, τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση.
Πάντως πραγματικά δεν μπορώ πλέον να νιώθω ότι ο απέναντι μου με βλέπει σαν "αρπαχτή".
Στο άλλο συνεργείο, αργότερα την ίδια ημέρα, με την ίδια μηχανή και με την ίδια περιγραφή εργασιών, τα πάντα ήταν διαφορετικά. Όλα πήγαν τέλεια.
Θα προτιμήσω αυτόν που με αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια και με επαγγελματισμό. Για τους άλλους θα αδιαφορώ!!