Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas
Τέλος καλό όλα καλά! Αγχώθηκα μόνο που το διάβασα
Αλλά το ABS του τύπου δεν θα έπρεπε ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες να δουλέψει?
Αφού αν έχω καταλάβει σωστά, "αμολάει" για κλάσματα δευτερολέπτου και "ξαναπιάνει" (εφ΄οσον είναι πατημένο το φρένο) σε ένα συνεχή κύκλο μέχρι να σταματήσει...
Τώρα βέβαια θα μου πείτε αυξάνει αρκετά η συνολική απόσταση πέδησης και αν έτρεχε ίσως δεν προλάβαινε να σταματήσει εγκαίρως... τεσπα...
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol
Μια χαρά δούλεψε απο ότι κατάλαβα, απλά σε πολύ σούπα δρόμους, είναι δώρο άδωρον, πρέπει να μπλοκάρουν οι τροχοί, να ανεβεί απότομα η θερμοκρασία τους και να μεγαλώσει η τριβή. Αυτό γίνεται μόνο με το χειρόφρενο, αλλά πας αλλού για αλλού...
|
Το αυτοκίνητο ήταν ένα OPEL ΜΕRIVA καινούργιο (1-2 ετών) πιστεύω ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι έτρεχε πολύ και πιθανότητα να άργησε να αντιληφθεί το πρόβλημα αλλά και το δρόμο που είναι γυαλί (πρέπει να έχει 20 χρονια να πέσει πίσσα εκεί).
Σε αντίστοιχη περίπτωση πάντως και το δικό μου αυτοκίνητο (Ford Focus) αμόλαγε άσχημα..
Τέλος πριν 2 χρόνια στην Πατησίων με ψιλόβροχο μου πετάγετε πεζός φρενάρω με τo GS , μπαμ μου σκάει από πίσω άλλο GS και μου λέει το παληκάρι "δούλεψε το ABS" αλλιώς θα είχα σταματήσει...