Απάντηση: Στη φυλακή γιατί σκότωσε τον κλέφτη !!!
Για ρωτηστε κι εμενα που πριν 3 χρονια ειχε μπει ο κλεφτης στο διαμερισμα μου, στον δευτερο οροφο με πυλωτη (αρα 3ο), απο την μισανοικτη μπαλκονοπορτα του δωματιου της μικρης λογω βρογχιολυτιδας!!! 200ε ηταν η χασουρα κι ενα λαπ τοπ αλλα.........
Τον βρηκανε μετα απο ενα χρονο για αλλες κλοπες και μετα απο ''ανακριση'' μαρτυρησε και το δικο μου σπιτι οποταν με καλεσανε για μαρτυρα κατηγοριας στην δικη του λογω μηνυσεως κατα αγνωστων που ειχα υποβαλει.
εκει στο δικαστηριο βλεπω εναν τυπο αδυνατο σαν την κορη μου που ειναι 7 ετων σημερα, υψους οχι πανω απο 150-1,60μ και καπου στα 45-50 κιλα!!
Σημειωταιον οτι ειμαι 1,94 και 105 κιλα!!!
Και τοτε αναρωτηθηκα, ''αν σηκωνομουνα για καοτυρημα εκεινο το βραδυ και τον εβλεπα εμπρος μου θα επαιρνα το μαχαιρι των ΟΥΚ που εχω σπιτι μου να τον σφαξω? θα τον πλακωνα στο ξυλο και θα σταματουσα μονον οταν ερχοταν η αστυνομια? θα εβγαζε οπλο αν προλαβαινε πριν του χωσω το μαχαιρι στην καρδια......? τι θα εκανα απο ολα αυτα? Σημειωστε οτι ημουν ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ κι εκεινος με εκλεβε!!!!
Μετα απο ωριμη σκεψη πολλων ημερων και με το δικιο της νομιμης, κατ'εμε, αυτοδικιας να με πλημμυριζει κατεληξα στο οτι δεν θα εκανα τιποτα παρα μονον θα εβαζα τις φωνες!!!!
Διοτι αν εκανα οτιδηποτε απο τα παραπανω θα επρεπε να τον τυλιξω με το χαλι, να τον φορτωνα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινητου και να τον πεταγα στο μωλο της Δραπετσωνας!!!!
Αλλα τετοια ενστικτα δεν εχω, οπως και κανεις απο εσας φανταζομαι!!
Κι ετσι νομιζω οτι μονον οι φωνες θα ηταν αρκετες!!
|