View Single Post
Παλιό 10-04-2011, 19:19
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν οι κ.λοτούμπες!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να μην τα βλέπουμε όλα όπως θέλουν, δε φέρουμε όλοι την ίδια ευθύνη, μας έπεισαν γι'αυτό. Οπως και τα ταξιδάκια τα κάναν και τα κάνουν οι ΔΥ κατά κύριο λόγο. Τους υψηλόμισθους εξ αυτών δεν τους έχει αγγίξει, όπως και στους υπόλοιπους στην ουσία έχει κόψει την υπερβολική πολυτέλεια, δεν τους έχει πονέσει. Κι ούτε θα το κάνει.

δηλαδη η 10αδων χιλαδων ατομων πληροτητα στην TUI και στα ελληνικα ξενοδοχεια εχει υπερκαλυφθει απο τους 1000-2000 υψηλομισθους ΔΥ???
Και η κινηση στους δρομους και τα μαγαζια ειναι και αυτη απο τους ιδιους 1000-2000 υψηλομισθους Δ.Υ.

Μαλλον καινουρια αριθμητικη πρέπει να ειναι αυτη!!!
Συγνωμη αλλα δεν την ασπαζομαι!

Γιαννη μου, σε άλλο νημα περιεγραψα πως πριν μερικα χρονια διασκεδαζα κι εγω ξοδευοντας χιλιαδες δρχ τοτε με ποσα πολυ δισαναλογα του μισθου μου!!! δηλαδη μαυρα λεφτα! Δηλαδη κλεψιτυπα λεφτα! δηλαδη ειμουν ενας Ι.Υ. κλεφτης του Δημοσιου!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ!! Οπως φυσικα και ειναι ολοι αυτοι που εξακολουθουν να γεμιζουν ασφυκτικα καθε Σ/Κ τα κεντρα διασκεδασης!! Ι.Υ. και Δ.Υ. ελευθεροι επαγγελματιες κ.λ.π.!!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Το μικρομεσαίο ελευθεροεπαγγελματία και τον ΙΥ ######, τους πελάτους του ποτέ!! Θα το καταλάβουμε;;;; Κι αν πιάνουν και κανά μεσαίο ψάρι είναι για να θολώνουν το φίλο μου τον GeorgeP
Ο άρξας την κουρσα αξιοτιμος Νομαρχης Κος Ψωμιαδης ειναι μεσαιο ψαρι????
Reply With Quote