10-04-2011, 23:42
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO
|
|
Απάντηση: Αρχισαν οι κ.λοτούμπες!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Για να μην τα βλέπουμε όλα όπως θέλουν, δε φέρουμε όλοι την ίδια ευθύνη, μας έπεισαν γι'αυτό. Οπως και τα ταξιδάκια τα κάναν και τα κάνουν οι ΔΥ κατά κύριο λόγο. Τους υψηλόμισθους εξ αυτών δεν τους έχει αγγίξει, όπως και στους υπόλοιπους στην ουσία έχει κόψει την υπερβολική πολυτέλεια, δεν τους έχει πονέσει. Κι ούτε θα το κάνει.
Το μικρομεσαίο ελευθεροεπαγγελματία και τον ΙΥ ######, τους πελάτους του ποτέ!! Θα το καταλάβουμε;;;; Κι αν πιάνουν και κανά μεσαίο ψάρι είναι για να θολώνουν το φίλο μου τον GeorgeP
|
Επειδή προφανώς δεν είσαι ΔΥ και μιλάς από αυτά που έχεις ακούσει σε πληροφορώ σαν ΔΥ ότι από τον μισθό μου έχω χάσει όλα τα δώρα και επίδομα αδείας και 25% του μισθού μου.Τις απολαβές μου για τα βράδια και τις αργίες που έχω δουλέψει από τον Δεκέμβριο έως τώρα δεν τα έχω πληρωθεί.Επειδή όμως δουλεύω στον χώρο όπου εξαρτάται η ασφάλεια των αεροσκαφών που πετάει και μεταφέρει τους φοροφυγάδες και τους αρχικλέφτες αυτού του κράτους οι οποίοι πηγαίνουν διακοπές εκεί όπου δεν φαντάζεσαι παραμένω στη θέση μου έστω και απλήρωτος.Γιατί όταν προσλήφθηκα σε αυτήν την υπηρεσία και μάλιστα σε νησί που εσύ πας μόνο για διακοπές το καλοκαίρι ορκίστηκα να υπηρετώ την θέση για την οποία πληρώνομαι και κρατώ τον όρκο αυτόν μέχρι σήμερα.Αν δεν μου αρέσει που μου έκοψαν το μισθό θα φύγω.Οσο όμως παραμένω θα δουλεύω κανονικά.
Στα γράφω αυτά διότι θέλει λίγη προσοχή όταν μέσα σε αυτό το φόρουμ όπου όλοι διαβάζουμε για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας υπάρχουν και ΔΥ και όλων των ειδών οι επαγγελματίες.Φαντάσου πόσο άσχημο θα ήταν να έλεγα ότι η τάδε ομάδα εργαζομένων φοροδιαφεύγει ή χρηματίζεται.Ολοι έχουμε βάλει το λιθαράκι ευθύνης για την κατάντια αυτού του τόπου ,άλλος πολύ και άλλος λίγο.
Και λάβε υπόψη σου ότι πελάτης κανενός δεν είμαι.Μήπως πελάτης του εφοριακού που πάει για έλεγχο και τον χρηματίζει είναι κάποιος άλλος?Σκέψου το λίγο.
Last edited by geolag; 10-04-2011 at 23:44.
|