View Single Post
Παλιό 11-04-2011, 15:25
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν οι κ.λοτούμπες!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geolag Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή προφανώς δεν είσαι ΔΥ και μιλάς από αυτά που έχεις ακούσει σε πληροφορώ σαν ΔΥ ότι από τον μισθό μου έχω χάσει όλα τα δώρα και επίδομα αδείας και 25% του μισθού μου.Τις απολαβές μου για τα βράδια και τις αργίες που έχω δουλέψει από τον Δεκέμβριο έως τώρα δεν τα έχω πληρωθεί.Επειδή όμως δουλεύω στον χώρο όπου εξαρτάται η ασφάλεια των αεροσκαφών που πετάει και μεταφέρει τους φοροφυγάδες και τους αρχικλέφτες αυτού του κράτους οι οποίοι πηγαίνουν διακοπές εκεί όπου δεν φαντάζεσαι παραμένω στη θέση μου έστω και απλήρωτος.Γιατί όταν προσλήφθηκα σε αυτήν την υπηρεσία και μάλιστα σε νησί που εσύ πας μόνο για διακοπές το καλοκαίρι ορκίστηκα να υπηρετώ την θέση για την οποία πληρώνομαι και κρατώ τον όρκο αυτόν μέχρι σήμερα.Αν δεν μου αρέσει που μου έκοψαν το μισθό θα φύγω.Οσο όμως παραμένω θα δουλεύω κανονικά.
Στα γράφω αυτά διότι θέλει λίγη προσοχή όταν μέσα σε αυτό το φόρουμ όπου όλοι διαβάζουμε για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας υπάρχουν και ΔΥ και όλων των ειδών οι επαγγελματίες.Φαντάσου πόσο άσχημο θα ήταν να έλεγα ότι η τάδε ομάδα εργαζομένων φοροδιαφεύγει ή χρηματίζεται.Ολοι έχουμε βάλει το λιθαράκι ευθύνης για την κατάντια αυτού του τόπου ,άλλος πολύ και άλλος λίγο.
Και λάβε υπόψη σου ότι πελάτης κανενός δεν είμαι.Μήπως πελάτης του εφοριακού που πάει για έλεγχο και τον χρηματίζει είναι κάποιος άλλος?Σκέψου το λίγο.
Φίλε αν το διάβαζες σωστά θα καταλάβαινες ότι δε βρίζω τους Δ.Υ. Διαπιστώσεις κάνω. Επειδή έρχομαι σε επαφή με πολύ κόσμο λόγω επαγγέλματος, άκου. Πατέρας ασθενούς μου, ΔΥ το ίδιο κι η γυναίκα του, "έχασαν" με τις περικοπές συνολικά 13.000 ευρώ. Αλλος πατέρας ασθενούς με τετραμελή οικογένεια έχει δώσει κάποια εκατομμύρια δρχ τότε για time sharing. Κι έχει γυρίσει το μισό κόσμο. Εγώ γυρίζω τη μισή Αθήνα για να ταίσω την οικογένειά μου.
Δεν είναι όλοι οι ΔΥ υψηλόμισθοι, όπως δεν είναι κι όλοι κλέφτες και του ραχατιού.
Φιλενάδες της μάνας μου, χήρες, με παχυλές συντάξεις δημοσίου των θανόντων, κάνουν 3-4 ταξίδια το χρόνο στο εξωτερικό. Οταν κάποτε πριν χρόνια είχαν ανοίξει κουβέντα για τη 15ετία που χρειάζονταν τότε οι γυναίκες ΔΥ για συνταξιοδότηση, όταν ερωτήθηκαν αν αυτό είναι δίκαιο, απάντησαν ότι έχουν παιδιά, ενώ οι γυναίκες ΙΥ συνήθως γεννούν γαϊδούρια.....

Ακριβώς επειδή εσύ φίλε μου έχεις χάσει το 25% των εσόδων σου, εγώ έχω πάνω από 50% μείωση τζίρου. Κι αν εσένα η δουλειά σου είναι υπεύθυνη, υπάρχουν άλλοι τελείως αργόμισθοι.

Πάντα έλεγα ότι δεν πρέπει να πειραχτεί ο ΔΥ γιατί τότε ο ιδιωτικός θα γ..θεί εντελώς. Οταν όμως σε αυτή την κατάσταση υπάρχουν κάποιοι που χωρίς όνειδος ταλαιπωρούν κι εσένα κι εμένα, τότε ένα μόνο έχω να πω! Αρση της μονιμότητας τώρα, να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί και να έχει αρθεί. Κι όποιος είναι άξιος και δουλευτής να μείνει και να πληρώνεται σωστά. Οι υπόλοιποι να κόψουν το λαιμό τους.
Reply With Quote