View Single Post
Παλιό 12-04-2011, 19:20
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Στη φυλακή γιατί σκότωσε τον κλέφτη !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω πέτυχα τον διαρρήκτη όταν πλησίαζα απο τη μεριά του συνοδηγου το αυτοκίνητο μου. Όπως πλησίαζα χωρίς να μπορώ να δω τη θέση του οδηγού, βλέπω ανοιχτό το φως της καμπίνας. Κατευθείαν σκέφτομαι πόσο Μ@@@@ς είμαι που ξέχασα το φως ανοιχτό πάλι και θα έχω πρόβλημα με μπαταρία. Πλησιάζοντας όμως ακριβώς στο παράθυρο του συνοδηγού βλέπω ένα κ@@@ολη να ψαχουλεύει κάτω από το cd player. Όπως είπε κ ο frits εκείνη τη στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις. Εμένα μου γύρισαν μάτια και μυαλά μονομιάς. Δεν μπορούσα να ελέγξω την κατάσταση μου ούτε κατά διάνοια παρόλο που δεν διακρίνομαι για παρορμητικότητα. Χωρίς λοιπόν να σκεφτώ του φωνάζω "παλιοπ@@στη θα σε γ@@ησω". Ίσως το ότι φώναξα να με έσωσε. Ο τύπος (γύρω στα 25) σαστίζει όπως είχα σαστίσει κ γω όταν τον πρωτοείδα. Μέχρι να κάνω το γύρο του smart αυτός είχε αφήσει το cd είχε αρπάξει το κατσαβίδι επιδεικτικά στα χέρια και άρχισε να τρέχει. Εγώ συνεχίζοντας ως άμυαλος έτρεξα με όση δύναμη είχα να τον πιάσω. Ευτυχώς ο φόβος δίνει ταχύτητα στα πόδια κ ο τύπος έσπασε το ρεκόρ στα 200. Δεν πιανόταν (εκανα στίβο σπριντ για αρκετά χρόνια πιο μικρός) με τίποτα.
Πιο μετά όταν ηρέμησα σκέφτηκα πόσο απερίσκεπτα ενήργησα. Ο τύπος ήταν τόσο αποφασισμένος για τα πάντα. Να χτυπήσει, να σκοτώσει αρκεί να σωθεί.
Εγώ νομίζω ότι όσο και οργή να αισθανόμαστε όταν βρισκόμαστε σε τέτοια κατάσταση, πρέπει να γυρνάμε το διακόπτη στο calm mode και να διαχειριζόμαστε την κατάσταση με ψυχραιμία. Μην υπολογίζετε λεφτά και είδη αξίας. Ολα αυτα θα είναι άχρηστα αν πεθάνεις ή αν πάθεις ανεπανόρθωτες βλάβες.
Από την άλλη αν σου επιτεθεί δεν έχεις επιλογή κ ας πας φυλακή. Προστατεύεις τη ζωή σου έστω και με το θάνατό του αν δεν μπορείς να το αποφύγεις.
Τώρα για το συγκεκριμένο συμβάν νομίζω ότι πρώτα ο νομοθέτης και μετά ο δικαστής χρειάζεται να ζήσουν μια παρόμοια κατάσταση για να αντιληφθούν το λάθος του νόμου.
Οι δικαστές σε άλλες περιπτώσεις ξέρουν να κάνουν τα στραβά μάτια, να ερμηνεύουν το νόμο όπως θέλουν και να συγχωρούν χειρότερα αδικήματα.
Αυτό για κάποιους που λένε ότι οι δικαστές δεν φταίνε. Φταίνε που οι απεργίες που κάνουν αφορούν μόνο τις αυξήσεις στους μισθούς τους και όχι το λειτούργημά τους. Αυτή είναι η αλήθεια. Απεργία μόνο για λεφτά. Κι ας πηγαίνουν όλά τα άλλα από το κακό στο χειρότερο.
Και για να μην κοροιδευόμαστε στην αστυνομία μου είπαν ότι ευτυχώς που δεν τον πρόλαβα για ακόμη και αν δεν πάθαινα τίποτα και τον συλλαμβάναμε, θα πήγαινε αυτόφορο, μετά εισάγγελέα ορίζεται ημερομηνία δικης και μετά σπίτι του και πιθανόν κάποια στιγμή σπίτι μου για αντίποινα.
Ζούμε σε ένα Γ@@@@νο κράτος χειρότερο και από κράτη μέσης ανατολής.
Reply With Quote