View Single Post
Παλιό 15-04-2011, 14:31
Wicked_GS Ο/Η Wicked_GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: N.Heraklio
Μoto: R1100GS
Προεπιλογή Απάντηση: στο club των πονεμενων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά αυτό που λες περί 3 και όχι 2 αξόνων έρχεται σε πλήρη αντίφαση με τη θεωρία που υποστηρίζεις. Επίσης πως αντιλαμβάνεσαι ότι μια μοτοσυκλέτα κινείται επί δυο αξόνων μόνο; Ο κινητήρας της δεν ανεβοκατεβαίνει δρόμους; Δεν πάει δεξιά αριστερά; Δεν πλαγιάζει μαζί με τη μηχανή; Πόσοι άξονες είναι αυτοί; Ή επειδή το κάνει "λιγότερο" από ότι το κάνει ένα αεροπλάνο δεν έχει πρόβλημα;

Οι μερικοί μάστορες αφού σου λένε να μην βάζεις στο πλαϊνό σταντ τη μηχανή, όταν παίρνεις μια παρατεταμένη αριστερή στροφή, τι σου λένε; Ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο αριστερό κύλινδρο γιατί θα ξεμείνει από λάδι; Έχουν αντιληφθεί πως δουλεύει το κύκλωμα λίπανσης του κινητήρα και ότι άπαξ και τραβάει λάδι η αντλία του, είναι ανεξάρτητο βαρύτητας;

Επίσης η τεχνολογία από τα προπολεμικά διαμάντια που επέτρεπε μέχρι και ανάποδα να λειτουργούν οι κύλινδροι, έχει ξεχαστεί στους σημερινούς κινητήρες;

Εν πάσει περιπτώσει, ο κατασκευαστής είναι κατηγορηματικός και δεν αφήνει την παραμικρή υπόνοια στα γραπτά του ότι λειτουργία στο πλαϊνό σταντ της R1200GS μπορεί να της δημιουργήσει τυχόν πρόβλημα.
Συμφωνω απολυτα. Αντε και πες οτι στο δικο μου μοντελο που το σταντ ειναι παρα πολυ κοντο και η μηχανη γερνει αρκετα (σε σημειο πτωσης μερικες φορες) εχει μια πολυ μικρη βαση να πεις "μη την βαζεις μπροστα οταν ειναι στο πλαι". Αλλα και παλι στο δικο μου μοντελο εχει διακοπτη που δεν σε αφηνει να την βαλεις μπροστα με το σταντ κατεβασμενο.
Συμφωνω με τον gemara οτι οταν η τρομπα λειτουργει εχει τετοια δυναμη που μπορει να τροφοδοτησει και σπιτι με νερο...που λεει ο λογος...
Reply With Quote