View Single Post
Παλιό 16-04-2011, 11:07
trendy Ο/Η trendy βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: A
Μoto: BMW 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: ............δεν είμαστε σαν τη Φιλανδία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Το κάθε σύστημα έχει τα καλά του και τα κακά του. Αναμφισβήτητα είναι ένα καλύτερο σύστημα, χωρίς όμως να είναι το καλύτερο με διαφορά, διότι τότε θα το ακολουθούσαν σε όλον τον κόσμο.

Χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες του γράμματος, τα αποτελέσματα της παιδείας τους δεν μας έχουν δώσει και τους τρομερούς επιστήμονες και ερευνητές. Αντίθετα μας έχουν δώσει ανθρώπους ψυχρούς, που για να ζεστάνουν λίγο την καρδούλα τους έρχονται και ‘ξεσαλώνουν λίγο’ στην κατακριτέα από όλους Ελλάδα.

Και αν θέλουμε να πάμε πιο κάτω, μπορεί ο Θανάσης fritsakos να στείλει ένα γράμμα σε φίλο του Φινλανδό, που να αναφέρει ότι το σύστημά τους της παιδείας αλλά και επιπλέον η ίδια η κοινωνία τους κάνει τόσο παγερούς και κυνικούς, που να μην τους ενδιαφέρει στην ΝΟΚΙΑ, ειρήσθω εν παρόδω, αν τα μέταλλα που προμηθεύονται από την Αφρική είναι ΄ματωμένα’ και περαιτέρω όταν τους το λένε να ‘κοιτάνε και σφυράνε’ αλλού.
Σε συνέχεια θα μπορούσε να του γράψει για άλλες πρωτιές, που κατέχουν, όπως αυτή των αυτοκτονιών. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Ξανθούλα, σου χάλασα το thread, αλλά με έπιασε το εθνικό μου μένος. Μην παρεξηγηθώ, είμαι πολύ μακριά από την νοοτροπία του Ελληνικού #########υ. Μην μας την λένε όμως και τα Φιλανδάκια. Να μας την πουν τα Ιταλάκια με τις ωραίες γκόμενες / μοντέλα του πρωθυπουργού τους, σε αντίθεση με τις δικές μας Μπιρμπίλες και Βοσκοπούλες, να πω ναι. Να μας την πουν τα Ισπανάκια με την πιο κοντά σε μας νοοτροπία και πρόοδο του κράτους τους, να πω ναι. Αλλά όχι και τα άχροα – άοσμα και άγευστα Φιλανδάκια.

Να ζήσει η Ελλαδάρα μας κι ας χρωστάει παντού.

Σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού την τρομερή

Μου άρεσε η αντιμετώπιση, χωρίς να συμφωνώ στο 100%
Reply With Quote