Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jimm
δε το λες και..'χαζοβλαβες' αυτο 
|
Δεν χρησιμοποιώ τον όρο "χαζοβλάβες" για να εννοήσω απλές ή ελαφρές βλάβες ή ζημιές.
Τον χρησιμοποιώ με την έννοια που αναφέρεται στην κατασκευαστική παράμετρο.
Δηλαδή ότι είναι "χαζό" σε έναν κινητήρα που εξελίσουν κοντά 80 χρόνια τώρα και θα έπρεπε να τον ξέρουν απ' έξω κι ανακατωτα, και σε ένα σύνολο μηχανής (GS) που επίσης εξελίσουν κοντά στα 30 χρόνια να εμφανίζονται τέτοιες αστοχίες....
Και πρίν με πάρουν με τις ... πέτρες οι φανατικοί BMWδόφιλοι (γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου φανατικό κανενός) δεν λέω ότι η BMW δεν έχει τεχνολογία/τεχνογνωσία.
Τουναντίον έχει και με το παραπάνω. Αλλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι έχει ρίξει πολύ μα πάρα πολύ νερό στο κρασί της (με υποκατασκευαστές αμφιβόλου ποιότητας) χάριν της πλέον μαζικής παραγωγής (ελέω GS). Και εκεί έχασε την μπάλα αλλά δεν το παραδέχεται...
Αντίθετα προσπαθεί μέσω μάρκετινγκ να μας πείσει ότι διατηρεί την αξιοπιστία προηγούμενων δεκαετιών ενώ μια ματιά στα forum αλλά και στην τσέπη μας αποδεικνύει το αντίθετο...
Εγώ ακόμα προσπαθώ να χωνέψω ότι μου ράγισε το κέντρο του διαφορικού (έλεος δηλαδή!) και ότι πρέπει συντόμως να σκάσω το χιλιαρικάκι για να μαζέψω το pres direct που παρέδωσε πνεύμα...