Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από KRASOPATERAS
Δεν θα ήθελα να ήταν η ζημιά στην δική μου μηχανή, αλλά μην γράφουμε και τα χειρότερα, και η αστοχία υλικών είναι στο πρόγραμμα.
Μετά από τόσα χρόνια gs στην Ελλάδα πόσα τέτοια προβλήματα έχουν γίνει ?
Ναι, αν γίνονται συνέχεια και το να ακούσεις για έναν ακόμα boxer χτυπημένο είναι σύνηθες στα αυτιά σου φυσικά και να έχεις απαισιοδοξία πλέον για αυτήν την μηχανή.
Μέχρι τώρα όμως δεν νομίζω να έχει δείξει τέτοια προβλήματα αυτό το μοτέρ.
Ταξιδιώτη όλα καλά θα πάνε, λίγο υπομονή, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες….
Άσχετο αλλά τι λάδια έβαζες?
|
λαδια εβαζα αυτα τις αντιπροσωπειας.νομιζω οτι βαζουν castrol.εχετε να προτεινετε κατι αλλο καλυτερο?
γιαννη μου,η οδηγηση ναι μεν μετρημενη.
ομως ξερω πραγματικα ατομα που το μηχανακι το πανε τερμα και δεν τους εχει παρουσιασει το παραμικρο,καποια στιγμη ισως.
δεν ειναι λοιπον γελοιο μια μηχανη που δεν εχει φτασει καν τα 10000χλμ να την βλεπεις με τα αντερα εξω?που το μοτερ παντα υποθετικα ακομα δεν εχει ανοιξει?που δεν εχει φτασει ακομα στο μεγιστο του οριο?
νομιζω οτι ειναι.
και το χειροτερο για μενα ειναι πως η κατασταση ειναι ψυχοφθορα.
καθε βραδυ μετα την βραδινη μου βολτα οτι ωρα και να γυρισω περναω απο το service και την βλεπω για λιγο.
και το χειροτερο???δε θελω να την δωσω...γιατι την αγαπαω αυτη την μηχανη.
ο μηχανικος απο πλευρας του εκανε το καθηκον του πολυ σωστα,ομως το θεμα ειναι στο χερι της <<μαμας>>.