View Single Post
Παλιό 18-04-2011, 12:01
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Αφιέρωμα στον Αντώνη Νικοπολίδη: Τα χνάρια ενός μεγάλου

Ο Βαζέχα ήταν από τα σοβαρότερα άτομα που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο - τι να πω. Τον είχατε βέβαια μέχρι τα 80 του σαν τον El Sid.

Την μπασκετική Πράσινη την παρακολουθώ περισσότερο από όλες τις αθλητικές, ξέρω κάθε μέρα το εξώφυλλο της (που συχνότατα ΔΕΝ είναι μπασκετικό) και το βάζω συχνά στο facebook profile μου για να γελάει ο κόσμος (ανεξαρτήτου χρώματος, αρκεί να έχει λογική και στοιχειώδη σοβαρότητα).

Τέσπα έχω πει να μην μπαίνω σε τέτοια thread στο forum και δεν θα το συνεχίσω, το σταματάω εδώ, απλά ε μου την έδωσε ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ λόγοι να επηρεάζουν τα σχόλια για έναν ποδοσφαιριστή κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο (που το τίμησε σε εμάς, σε εσάς - ΧΩΡΙΣ να μιλήσει ποτέ που ήταν σκιά του άλλου - και στην Εθνική μας και ποτέ δεν είπε κακό για κανένα - ούτε για εσάς με τα όσα έχει ακούσει).

Μικροπρέπεια λέγεται αυτό. Χαρακτηριστικό αυτών που τους τελειώνουν τα σοβαρά επιχειρήματα (όπως έχουν τελειώσει στον ΠΑΟ καιρό τώρα).

Λοιπόν προτείνω να το γυρίσεις στο μπάσκετ μια και εκεί πράγματι κάτι έχετε να λέτε (αν και μετά αυτό το ΣΚ συγκεκριμένα ΟΥΤΕ εκεί σε συμφέρει - αν και πιστεύω ότι εκεί μπορείτε να το γυρίσετε, κανείς δεν αμφιβάλλει για την αξία του μπασκετικού ΠΑΟ - παρά την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ του παράγκα).
Reply With Quote