View Single Post
Παλιό 19-04-2011, 14:59
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Είδα μια τούμπα ακριβώς μπροστά μου...

Δυο πράγματα:

1) Οι δυο που θα μένατε, πείτε μας και τι θα κάνατε.

2) Bakisku... Οδηγώ 20 χρόνια. Σίγουρα όχι πολλά (πχ. νομίζω "μακριά" από του Νίκου), αλλά όχι και λίγα. Το συμβάν που είδα δεν ήταν το πρώτο και (μακράν μάλιστα) ούτε το χειρότερο. Όσα περιέγραψα με μισή σελίδα μπλα μπλα ήταν όλα τυπωμένα στο μυαλό μου την ώρα που έγινε. Όταν κυκλοφορείς κάθε μέρα, το κουρκούτι που έχουμε στο μυαλό μαθαίνει να αναλύει ότι βλέπει. Ανέλυσα αρκετά "βαθιά" ότι είδα. Σιγά μην έπρεπε να σκεφτώ και ότι είχε πλακωθεί ο οδηγός με τη γκόμενα, ενώ ο αναβάτης δεν με είχε δει (ούτε ήθελε να μου πάει κόντρα) απλά βιαζόταν γιατί ήταν έγκυος η θεία του και γι' αυτό μάλιστα δεν πρόλαβε να πάρει και το κράνος του.

Ο οδηγός ήταν ένας από τους στατιστικά 1-2 που το κάνουν αυτό ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ (και 5-6 που δοκιμάζουν να το κάνουν και καταλαβαίνουν ή βλέπουν τελευταία στιγμή και δεν το κάνουν).
Ο άλλος τι ήταν;
Να σου πω και κάτι; Γιατί έχουμε μάθει να είμαστε συνεχώς σε θέση άμυνας με τους οδηγούς (λες και οι περισσότεροι δεν είμαστε και οδηγοί)... αλλά ναι να είσαι σε θέση άμυνας στην ΟΔΗΓΗΣΗ, αφού είσαι πιο αδύναμος από τις λαμαρίνες τους, αλλά όχι και στην λογική. Αυτό που κάνουμε όλοι στην πόλη οι δίτροχοι, το λεγόμενο filtering, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ από τον ΚΟΚ. Δεν αθωώνω τον χαζό που έκανε αριστερά, αλλά πραγματικά χάνω τον... προσανατολισμό μου στο άδικο του όταν έχω να αντιμετωπίσω και έναν αντίστοιχης βλακείας δίτροχο.

Έτσι έχω γίνει ΠΟΛΥ πιο κακός σε άλλο forum, όταν είπα το αυτονόητο για δυο παιδιά που δυστυχώς "έφυγαν" (το είπα κομψά εννοείται τότε)... όταν τρέχεις σε επαρχιακό με 200+ και κόβεις ένα τρακτέρ στη μέση... ε δεν φταίει μόνο ο παππούς που δεν... σε είδε (το πιθανότερο όταν και αν κοίταξε, οι συγχωρεμένοι δεν ήταν ΚΑΝ στο κάδρο του ακόμα).

Έχουμε μάθει να χαϊδεύουμε αυτιά (ειδικά "εντός" μικρο-κοινωνιών για να μη χαλάσουμε την εσωτερική τους ζαχαρένια) αλλά έπρεπε να τα τραβάμε κιόλας καμιά φορά.
Reply With Quote