Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από victorakos
Υπάρχουν ακόμα προσγειωμένοι και ρομαντικοί άνθρωποι... Περίεργο...
Φίλε μου, το βασικότερο συστατικό για μακροημέρευση της μοτοσυκλέτας σου το έχεις ήδη και είναι καλύτερο από κάθε full synthetic λάδι, καλύτερο από κάθε είδους πρόσθετο και από κάθε ξερόλα μηχανικό ή συμφορουμίτη. Κι αυτό είναι η αγάπη για αυτό που καβαλάς.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια. Σε ζηλεύω.
|
Φίλε victorakos καταρχάς σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όταν είχα πρωτοεγγραφεί σε αυτό το φόρουμ είχα γράψει ένα κειμενάκι για το πως βρέθηκα με την συγκεκριμένη μηχανή. Εν τάχει σου αναφέρω μια περίληψη του τι είχα γράψει τότε. Είμαι 41 χρονών και μέχρι πέρυσι δεν είχα σκοπό να πάρω μηχανή μέχρι που είδα την συγκεκριμένη και την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Έσπευσα, έβγαλα δίπλωμα οδήγησης και μόλις δόθηκε η ευκαιρία την αγόρασα. Ειλικρινά δεν μου είχε κάνει κουκου άλλο εργαλείο μέχρι τότε. Βέβαια μόλις την πήρα και μπήκα και στο φόρουμ άρχισα να παρακολουθώ τις μηχανές που υπάρχουν τριγύρω, και δεν σου κρύβω ότι διάφορα μοντέλα από μπουμπούδες μου αρέσουν. Δεν σταματάω όμως να θαυμάζω - ειδικά όταν είναι καθαρό - το εργαλείο που έχω και νιώθω απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογή μου. Μακάρι να κάνουμε όλοι πολλά χιλιόμετρα όρθια και ασφαλή και μετά από χρόνια να δούμε τελικά πόσο αντέχουν οι μηχανές μας.