View Single Post
Παλιό 19-04-2011, 21:19
teacher Ο/Η teacher βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Γλυφαδα
Μoto: bmw r100 gs 91, ducati 250, ducati 900 ssd, Aermacchi 350,
Προεπιλογή Απάντηση: Όριο Ζωής Ενός Κινητήρα.

Φίλε μου καλέ , καλέ μου φίλε !!!
Εχω μία προσωπική αποψη περί μηχανών ...
Πρώτα πρώτα πιστεύω οτι πρέπει να αγαπάς την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ μηχανή ... καί να θέλεις να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί της...
Που σημαίνει οτι ξέρεις γιατί την αγόρασες ,
ξέρεις τι ζητας από αυτην
και ξέρεις τι μπορει αυτή να σου δώσει !

Ενα καλό με την BMW ειναι οτι πάντα θά βρισκεις οτι θέλεις απο ανταλακτικά , λίγο τσιμπιμένα μεν αλλά παντα υπάρχουν , κατι από γνωστούς κατι το διαδίκτυο βρισκεις οτι θές ... Ενα το κρατούμενο ......
Ελπίζω να μην εισαι τόσο αφελής και να πιστεύεις οτι οι συγκεκριμένες μάρκες δεν παρουσιάζουν βλάβες .... ΧΑ !!
Τότενες θα πιστεύεις οτι και ο ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΥ ακόμα ζεί ....καπου στο ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ !!!!!

Το ..ΔΕΝ βγάζουν βλάβες απλά .....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ....
Ολες βγάζουν βλάβες ,
ολες ΘΑ βγάζουν βλαβες
και ολοι εμείς ΘΑ φτιάχνουμε αυτές τις βλάβες ....
Ναί θα μου πεις αλλά μια καινούργια .......
Ακριβώς...... μία καινούργια !
Που σημαίνει οτι η μηχανική καταπόνηση ,
η θερμική καταπόνηση ,
ο κύκλος ζωής ενός ανταλακτικού εχουν καποιο οριο .
Στην καινούργια ο κύκλος ζωής μόλις αρχισε ...
Στην παλαιότερη ο κύκλος αυτός συνεχίζεται .....
Νά εισαι σίγουρος πώς ο κυκλος αυτός ειναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ μεγαλύτερος από τον κύκλο ζωής τον δικό σου και τον δικό μου μαζί !!!
Αυτό που χρειαζεσαι ειναι να εχεις γνώσεις επάνω στην ΔΙΚΗ ΣΟΥ μηχανή .
Που σημαίνει οτι την αποκτάς οταν ασχοληθείς λίγο μαζί της στα βασικά πράγματα .
Υπάρχει ενας σύμμαχος εδώ .. Το διαδύκτιο !!!!! Βρισκεις τα πάντα οποτε τα θέλεις !!!!
Οταν ενεργείς ετσι φτάνεις σε ενα σημείο όπου έχεις μία μηχανή μετα από χρόνια οπου οταν την βλέπουν αλλοι τους τρέχουν τα σάλια και ευχονται να φτάσουν ολοι καποτε εκεί ........
Ελπίζω επίσης να μήν νομίζεις οτι γιά να κάνεις τον γύρο του κόσμου (στό ευχομαι !!) χρειάζεσαι το σούπερ ντούπερ μοντέλο !!!
Κανε μια γύρα στα σάιτ ολου του κόσμου και θα δείς τι ανοάω !!!!
Κράτησε την μηχανή σου , φρόντισε να την χαρείς και κάποτε να την δώσεις στα παιδιά σου , αφου σε παρακαλέσουν γονυπετής !!!
Αν και εγώ τους ειπα οτι οταν θα..... ¨ανέβω στο ρετιρέ...¨ να σκάψουν εναν μεγάλο λάκο και να με ριξουν μέσα ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!!!!! γιά να μην φύγουν απο μένα ΠΟΤΕ !!!!!!!
Ειπον και ελαλησα !!!
Reply With Quote