20-04-2011, 00:38
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
|
|
Απάντηση: Όριο Ζωής Ενός Κινητήρα.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
Ο φίλος μας νομίζω ρώτησε για συγκεκριμένο μοτέρ.
Αν με το post σου ήθελες να περάσεις κάποιο γενικότερο μήνυμα περί αντοχής των μοτέρ (ειδικά των καλών και αυτών που δεν δουλεύουν σε ακραίες συνθήκες) τότε το καταλαβαίνω.
Αν όμως το έγραψες απλά για να πεις κάτι ακόμα σε ένα BMW forum για τα Honda (ίσως τελικά πιστεύεις ότι και κάποιος ζηλεύει το ΝΤ700), τότε είναι το λιγότερο άτοπο και περαιτέρω ασχολίαστο.
Αν ήταν απλά χιούμορ, ίσως έπρεπε να το συνοδέψεις από κάποιο smillie ειδικά εφόσον έκανες hi-jack το σοβαρό topic κάποιου άλλου.
Ελπίζω να μη συμβαίνει το μεσαίο αλλά το πρώτο ή έστω το τρίτο.
|
Δεν το σχολίασα ούτε θετικά ούτε και αρνητικά. Είπα ελεύθερα τη γνώμη μου και την πραγματικότητα. Εδώ κυκλοφορούν μηχανές του 50 και αρκετές μάλιστα. Δεν νομίζω ότι οι ιδιοκτήτες τους έχουν πρόβλημα πόσα km έχουν κάνει. Και αυτό που έγραψα για 1,000,000 τόσο είναι το όριο. Να ανησυχούμε καλύτερα να αντέξουμε εμείς και όχι τα σίδερα. Για τον boxer που λες θα ψάξω (μετά το Πάσχα) δημοσίευμα που είχαν βραβεύσει στην Ρωσία τέτοιον κινητήρα με αυτά τα km που σου έγραψα . Και δεν ήταν bmw αλά αντιγραφή από τον πόλεμο. Ίσως κάποιος να γνωρίζει καλύτερα. Είχαν μεταφέρει το εργοστάσιο στην Ρωσία και της κατασκεύαζαν εκεί, με την ίδια τεχνολογία βέβαια.
Καλό βράδυ να έχεις
Last edited by napgeo; 20-04-2011 at 00:39.
|