View Single Post
Παλιό 20-04-2011, 09:11
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Παπακωνσταντίνου και η πτήση των 150.000 ευρώ!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ασχολειστε με μικροτητες και αναγκαια προς ξοδεμα μικροποσα!!
Το οτι πουθενα αλλου και σε σοβαρο εντυπο δεν δημοσιευθηκε η ειδηση των 150,000ε δεν σας εκανε καμια εντυπωση!!!

Γοατι Κωστα, ποια ειναι η γυναικα σου που θα την στελνανε με direct flight!!
Εδω εμεις σε ιδιωτικες εταιρειες δισεκατμυριων και δεν παμε στο εξωτερικο με απευθειας πτησεις και θα παει ο Δ.Υ.? και δεν καταλαβα, συγκρινει εναν απλο Δ.Υ. με τον Υπουργο Οικονομιας της χωρας?????

Σας εχει τυφλωσει το μισος και δεν βλεπετε μπροστα σας!!!
Εχετε μαθει αφου δεν κυβερναει η δικια σας παραταξη να κατηγορειται οποια αλλη ειναι επανω!!!!
Αρνειστε να δειτε το φταιξιμο το δικο σας σαν μικρα παιδακια!!
Δεν πατε να ψηφισετε ετσι για να εχετε να λετε......!!

Το αρθρο του υποδικου Αναστασιαδη που κατηγορειται για μαυρο χρημα 5,000,000ε το διαβαζετε, για τα μαυρα 5εκ ομως τουμπεκι!!!!
Εγω απαξιω να ασχοληθω με υποδικους!!!

Τα βιντεακια απο το κοντρα τσαννελ του χρεωκοπημενου και χρωστων σε ολο τον κοσμο Κουρη και ο οποιος εχει απληρωτους 3 μηνες και υπο απολυση 700 εργαζομενους και χρωσταει 250,000,000 στο ΙΚΑ απο τον αλλο σταθμο του τον Αλτερ κι εκει τουμπεκι!! Και αυτο γιατι? διοτι σας αρεσει να σας χαιδευουν τα αυτια ακομα και υποδικοι, δεν σας νοιαζει καν αν χρωστανε εκατομμυρια στο κρατος....αρκει να σας χαιδευουν τα αυτια!!!! Δεν σκεφτηκατε ΠΟΤΕ οτι αυτα που αυτοι δημοσιευουν κι εσεις αναπαραγαγετε με τοση ευκολια ειναι αποτελεσμα του οτι δεν παιρνουν φραγκο απο το κρατος ΠΙΑ, δεν διευθετουνται τα χρεη τους ΠΙΑ και δεν υπαρχουν ''κολλητοι'' να σβησουν τις παρανομιες τους ΠΙΑ!!!!!

Το κακο ειναι οτι αν σωθει αυτη η χωρα απο την χρεωκοπια θα σωθειτε και ολοι εσεις που ποτε δεν πιστεψατε στην διασωση της και ποτε δεν κανατε τιποτε προς αυτην την κατευθυνση!!!!

Δεν πειραζει....ο Θεος ειναι μεγαλος!!!

Αλλα ξεχασα εγω κατ εσας ειμαι ΠΑΣΟΚ και τα λεω αυτα!!!!
εχεις δικιο...,ποια ειναι η γυναικα μου που την στελνουν εξω για δουλεια και το μονο που δεν εκαναν ειναι να τη βαλουν να κανει ...πενταλ στο αεροπλανο για λογους ...οικονομιας!
τιποτα δεν ειναι μπροστα στον παπα(ρο)κωνσταντινου που εχει το δικαιωμα να κατασπαταλα το δημοσιο χρημα!
ομως μην ξανακουσω οτι μαζι τα φαγαμε...,ετσι γιωργο?

τωρα δε μου λες γιατι σε ενοχλει ποιο μεσο προβαλλει μια ειδηση,αντι να σε απασχολει η εγκυροτητα της?
κι απ οτι φαινεται η ειδηση ειναι αληθεστατη...
Reply With Quote