View Single Post
Παλιό 21-04-2011, 17:00
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ο Παπακωνσταντίνου και η πτήση των 150.000 ευρώ!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead Εμφάνιση μηνυμάτων
Eγω αγαπητε ανηκω στην Ζ και μπορω να σε πω αυτο...Μαλλον ο αδελφικος φιλος και ο υπαλληλος ανηκουν σε καμια αλλη ΔΙΑΣ για να τα λενε αυτα...Αντε γιατι ολα εχουν τα ορια τους!!!

υ.γ

Δεν καπνιζω εκει ειναι η πλακα...
Για να καταλαβω φιλε μου, που τα ορια σου εξαντλουνται τοσο γρηγορα κι ευκολα, μιας και τα δικα μου ειναι ανεξαντλητα!!!!!

Παιρνεις 1500ε (αν τα παιρνεις και αυτα), ''γραφεις'' καπου 5-6000κμ τον μηνα ( μονον στην βαρδια σου) με την υπηρεσιακη σου μοτοσυκλετα και την συντηρεις μονος σου στο 100%....ητοι λαστιχα καθε 10-12000κμ (300ε), λαδια/φιλτρο καθε 10000κμ (50ε), σερβις καθε 10000κμ (καμια 300ρια ευρο και βαλε)......αρα σε ενα μηνα το αργοτερο, αφου υπαρχουν φανταζομαι αλλες δυοπ βαρδιες, εχετε ολοι οι συναδελφοι που καβαλατε αυτην την μοτοσυκλετα δωσει ουτε λιγο ουτε πολυ 650-1000ε το λιγοτερο απο την τσεπη σας!!!!!! ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!! και δεν εχω βαλει τυχον βλαβες, εξοπλισμους κ.λ.π.

Και θελεις να σε πιστεψω????????? Και δη Δ.Υ. δινει αυτα τα λεφτα απο την τσεπη του για να συντηρησει οχημα της υπηρεσιας του........!!!
Αν γινεται αυτο τοτε θα πρέπει να μπειτε στο βιβλιο των ελληνων ευεργετων!!!!

Πες μου, θα σε ακουσω, οπως σου ειπα εμενα η υπομονη ειναι ανεξαντλητη!!!
αλλα αυτο που θα μου πεις να ειναι με στοιχεια γιατι ''λογια στον αερα'' μπορων να σου λεω ολη μερα!!!
Reply With Quote