Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
Αν λες για το M στο τέλος τότε δεν είναι η σήμανση βάρους/ταχύτητας!
Είναι άσχετο πράγμα!
Το μπροστινό σου λοιπόν είναι 59V και το πίσω 69V!
Δηλ. max 240χαω. και βάρος 243 κιλά μπροστά και 325 πίσω.
Άρα με συγχωρείς αλλά αυτό: "Τελικα μπηκανε τα EXP με δεικτη V μπροστα και δεικτη Μ πισω" ...ήταν κοτσάνα που ανακάτεψε όλο τον κόσμο.
Μην πάρεις τη Metzeler γιατί... ε για δικό σου καλό.
(ευτυχώς που δεν το έκανα εγώ)
|

ΑΣΜακι NLS εχεις δικιο....βεβαια και η κοτσανες ειναι για να λεγονται! Παρεξηγηση OVER! Σημερα με το φως της μερας (γιατι προχτες βραδυνιατικο στο γκαραζ προσπαθουσα να διαβασω τι λεγανε...και συμπερανα το Μ λανθασμενα) διαπιστωσα τα λεγομενα σου...Οπως το πες το μπροστινό λοιπόν είναι 59V και το πίσω 69V!Απλα οταν ειχα δει του κολιτου μου τα καινουργια METZELER ελεγαν EXP H στο πισω και τον εκραζα τι λαστιχα σου βαλανε και τετοια....και θεωρησα οτι ο δεικτης ηταν το γραμμα ακριβως μετα το EXP...αυτο που μου εβαλε λοιπον στο πισω λει EXP M και γι αυτην την σημανση μου ειπε ο Περιστερας οτι ειναι ειδικη σημανση της ΜΕΤΖΕΛΕΡ για το συγκεκριμενο μοντελο....
Τελικα σημερα βλεποντας το καλυτερα καταλαβα οτι ο δεικτης ταχυτητας ειναι αμεσως μετα το μεγεθος του ελαστικου κι οχι εκει που νομιζα διπλα απ το ΕΧΡ!
Γραψτε λαθος!

αλλα γι αυτο εχουμε και το φορουμ να μπορουμε να συζηταμε και να ξεδιαλυνουμε τετοια θεματακια!