Απάντηση: ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ...
Είπα λοιπόν μια που δεν εξήλθα του κλεινού άστεος το Πάσχα,να ασχοληθώ λιγάκι με την γριούλα μου.Αφού όπως προανέφερα, έκανα τα βασικά,έπεσε και το σχετικό πλύσιμο-γυάλισμα να φύγει το κάτουρο από τις γάτες της γειτονιάς.Λάστιχο από το μπαλκόνι,κουβάς και συναφή,καφέδες,τσιγάρα και τα αποδέλοιπα.Αφού ξεβρωμίσαμε, σειρά είχε η τοποθέτηση βολτόμετρου και παροχής ρεύματος καθώς και διακόπτη αλάρμ.Η σειρά XLV-XRV είχε ένα "θεματάκι" με τα ρεύματα (έκαιγε ανορθωτές ή πηνία) και έτσι το βολτόμετρο κρίνεται απαραίτητο για να βλέπουμε τι γίνεται εκεί κάτω.Η πρίζα για τα γνωστά (κινητά,gps,κάμερες και λοιπά παραφερνάλια-να παίζουμε δηλαδή και να περνάμε την ώρα μας).Αφού έγινε επίκληση στο Θείο (με τα ηλεκτρολογικά δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις,σάματις με τα άλλα έχω, όλο μπούρδες σας λέω...) και αφού η πρίζα έκανε και μια εκρηξούλα, ευτυχώς όλα δουλέψανε (για πόσο δεν ξέρω ακόμα,θα δείξει η νεκροψία).Σειρά η ποδιά απαραίτητη για τη διαδρομή "ΚυPARISία-ζΑHAR" όπερ έστι μεθερμηνευόμενον στις ερήμους Παγκράτι-Κέντρο και πέριξ.Ιδιοκατασκευή ελληνική, πολύ ποιοτική,την είδα καταχώρηση στη "Χρυσή Ευκαιρία" την έφτιαξε αξιωματικός της Πυροσβεστικής φανατικός "Transalpάς".Καλά έκατσε, για καμμιά χωμάτινη βόλτα χρήσιμη είναι, καμμια΄σχέση με την πλαστική-διακοσμητική ποδιά.Εγινε και μια γενική επιθεώρηση στα πλαϊνά πλαστικά, όπου χρειάστηκε κολληματάκι ανέλαβε η αυτοκόλλητη πολυεστερική γάζα,έπεσε χρώμα και τα σημεία που θερμαίνονται ντύθηκαν με αυτοκόλλητο αλουμίνιο.Είπαμε,σε δουλειά να βρισκόμαστε,οι μοτό είναι για να κυκλοφορούν και όχι για γκαράζ.
|