Απάντηση: στο club των πονεμενων
...καλή ανάσταση παιδιά...
(γιατί δεν έχουμε smiley με το pop-corn;...)
Γιώργο άμα θες να φύγω να το πεις. Ειδικά μετά το πρασινοφρουρέικο post σου σταμάτησα να δίνω σημασία σε γραφόμενα σου. Στο κάτω κάτω μπορούν να μας κατηγορήσουν και τους δυο για το ίδιο πράγμα: Ξερολισμό. Απλά εσύ είσαι ένα βήμα πίσω στο ότι δεν το βλέπεις.
Στα μηχανικά όλοι σε διαβάζουν με προσοχή γιατί έχεις γνώσεις (αν και άλλοι, δεν μιλάω για μένα, επίσης έχουν και σε ενοχλεί όταν δεν λένε τα ίδια με σένα αφού μόνο εσύ έχεις πάντα δίκιο - για την ακρίβεια δεν έχω δει μισή λέξη που να έχεις βρει κάτι λάθος σε σένα - προφανώς έχεις ΠΑΝΤΑ δίκιο). Τέσπα. Όταν όμως άρχισες να λες τα "οπωσδήποτε φυσικά σωστά" σου (που ταυτόχρονα βγάζεις χωρίς να το λες ευθέως και ένα στυλ "και βλάκες όσοι δεν πιστεύετε ότι εγώ") σε άλλα θέματα εκτός μηχανολογικών, εκεί κατάλαβα και άλλα πράγματα. Εμένα μάλιστα αυτό που γράφω στην παρένθεση με ενοχλεί, οι άλλοι που σε ξέρουν καλύτερα το προσπερνούν, μη νομίζεις ότι δεν το βλέπουν (γιατί δεν τους ρωτάς;...). Αυτό είναι που μου βγάζει και την ειρωνεία που διακρίνεις.
Αν σου δίνει άλλοθι ότι εσύ πίνεις καφέ με τα παιδιά ενώ εγώ (συγνώμη κιόλας) προτιμώ τις παρέες που είχα ήδη, πάσο. Σε ένα καφέ σας, κάνε την εξής ερώτηση (εγώ εξάλλου δεν θα μάθω την απάντηση): "ρε παιδιά είμαι κολλημένος σε κάποια πράγματα τι λέτε;"... Ρώτα κάποιον από τους "ευθύβολους" όχι τους πιο διπλωμάτες. Κράτα την απάντηση για σένα.
---
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά (και θα πάνε) για το παιδί που η μηχανή "του την έκανε" και μετά ότι και να λέμε εμείς εκείνος θα αποφασίσει, αν την εμπιστεύεται, αν την αλλάξει, με ίδια, με διαφορετική, με αυτοκίνητο...
|