View Single Post
Παλιό 23-04-2011, 10:19
pkiriakos Ο/Η pkiriakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μoto: Honda varadero xlv 1000
Προεπιλογή Απάντηση: Αντικατάσταση ελαστικών

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλαγη Πανο .Εγω τα έχω ποιο λίγο καιρο και έχω κανει 15000 χιλ και δεν μου αρέσουν άρχισε να ενεργοποίητε ποιο εύκολα το abs Οπότε είμαι σε διαδικασία αλλαγης ελαστικών!!!
Ετσι ακριβώς.Αντικατάσταση ελαστικών στα 14,15,16 το πολύ χιλιάδες χιλιόμετρα η δυό χρόνια απο την τοποθέτηση.Μπορέι να μην παρουσιάζουν ορατή φθορά στα τακούνια και γενικώς στο υλικό τους αλλά η γόμα εχει απο τις μεταβολές θερμοκρασίας και την καταπόνηση την τάση να αποσυντίθεται (σκλήρηνση η αλλιώς ξέραμα).

Συνεπώς η πρόσφυση λιγοστεύει η σε ειδικές συνθήκες (βρεγμένο η νωτισμένο απο υγρασία οδόστρωμα) καθίσταται ανύπαρκτη.Η απόδειξη είναι η ενεργοποίηση του ABS σας. Ισως απαντήσει κάποιος οτι είμαι υπερβολικός.Οχι δεν είμαι υπερβολικός και μόνο τούτο θα σας πώ : Προσοχή στην κατάσταση των ελαστικών μας.

Είναι το Α και το Ω της μοτοσυκλέτας μας και δεν αξίζει για 250 ευρώ να θέτουμε σε κύνδινο την σωματική μας ακεραιότητα αλλά και την αρτιότητα της μοτό μας.Αποψη μου απο προσωπικές γνώσεις,βιώματα και εμπειρίες.Μεγάλα παιδιά είμαστε ολοι και μπορούμε να κρίνουμε και να αποφασίσουμε.Την καλημέρα μου σε ολους.

Last edited by pkiriakos; 23-04-2011 at 10:20.
Reply With Quote