View Single Post
Παλιό 25-04-2011, 14:01
Kat Ο/Η Kat βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2011
Περιοχή: Βριλήσσια, Αθήνα
Μoto: F 650 gs
Προεπιλογή Απάντηση: Συρράκο - Καλαρρύτες 27,28,29-5-11

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Ενα 90 είναι στην Αθηνών-Κορίνθου και ένα 90 στην Αθηνών-Λαμίας. Οταν κλείνεις συνάντηση πρέπει να διευκρινίζεις σε ποιό 90 θα σε περιμένουν/εις, άσχετα με την διαδρομή που κάνεις. Π.χ., έστω εκδρομή στο Ναύπλιο και σου λένε να περιμένεις στο 90, μην πάς κατά λάθος στο 90 της Αθηνών-Λαμίας.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ!!!!!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Ήταν μία εκδρομή πριν από 1,5 χρόνο στα Τριζόνια, ένα νησάκι ανάμεσα στο Γαλαξίδι και στην Ναυπάκτο

Έχουμε δώσει ραντεβού στο 90ο Αθηνών-Λαμίας καμιά 15αριά μηχανές, έχουμε μαζευτεί όλοι εκτός από τον ΚΑS, τον περιμένουμε κανένα τέταρτο αλλά πουθενά, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο οπότε λέμε έρχεται....

Μετά από λίγο χτυπάει το τηλέφωνο του ΑΡΚΑ νομίζω και λέει ο ΚΑΣ:
Που είστε ρε δεν με περιμένατε;
Στο 90 είμαστε Κώστα και σε περιμένουμε....
Και εγώ στο 90 είμαι αλλά δεν σας βλέπω....
Εμείς είμασταν στην Αθηνών-Λαμίας, στο γνωστό 90 χιλ. με το καφέ..
Δεν έχω καταλάβει ακόμα που ακριβώς περίμενε ο ΚΑS στην Αθηνών-Κορίνθου ...

Καταλαβαίνεις τι έγινε.....
Επιτέλους, λίγο φως στο απόλυτο σκοτάδι των τελευταίων ημερών! Αρχίζω και καταλαβαίνω τώρα, και για κάποιον περίεργο λόγο (συμπτώσεις δεν υπάρχουν) μάλλον καλά κάνατε και μου το είπατε. Το σκηνικό που περιγράφετε είναι κάτι φυσιολογικό στον δικό μου κόσμο οπότε, μάλλον θα πρέπει να σταμπάρω κάποιον (άτυχο) της ομάδας και να τον ακολουθώ βρέξει-χιονίσει. Το θέμα είναι να διαλέξω τον σωστό γιατί, πες ότι είχα διαλέξει τον KAS εκείνη τη φορά!!!, πάει το σχέδιο ...
Reply With Quote