View Single Post
Παλιό 25-04-2011, 23:13
DoctorAbo Ο/Η DoctorAbo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: στο club των πονεμενων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου να οσυ απαντησω.
για να παρω αυτη την μηχανη που ουτε 2 ετων δεν ειναι και εβγαλε τετοιο προβλημα εδωσα 2 διαμαντια.
μια ktmara 990 adv με tubeless ζαντες,κακια η ωρα και η στιγμη που το εδωσα.
κι ενα gs 1200 esa blue,αριστο κι αυτο.
η καλη μερα απο το πρωι φαινεται.κι απο την πρωτη στιγμη μου πηγε στραβα το θεμα,διοτι τα εδωσα πηρα το adv και δεν πηρα τιποτα απο οσα μου ειχαν ταξει απο θεμα δωρων,ταπα λοιπον η δουλεια.ειχα ανοιξει και σχετικο θεμα.
δινω τοπο στην οργη αν και δεν ειναι στο στυλ μου αυτο.
τρωω φετος την δευτερη και γερη ταπα.
κι ερωτω,πες οτι ειχα φυγει διημερο τωρα για το Πασχα με την γκομενα,κοπελα,γυναικα,με μια μηχανη γοητρο αξιας 20000ευρω και στο δρομο μας αφηνε,θα ελεγα <<κατεβα μωρο μου>> γιατι η μηχανη μας παρεδωσε πνευμα???
τι ωραια...και δε μιλαμε οτι παρεδωσε πνευμα απο ενα σωληνα αντλιας νερου που δεν εχει ας πουμε.αλλα απο ενα πιστονι με οτι συνεπαγεται στην συνεχεια,ειτε ταλαιπωρια,ειτε ψυχολογικο αμοκ,ειτε με οικονομικο σοκ αν ηταν εκτος εγγυησης.γιατι μιλαμε για ενα ποσο γυρω στα 4000,κι οχι κανα δυο χιλλιαρικα.
λοιπον σε αυτη λοιπον την δυσαρεστη θεση να χεσω εγω το γοητρο και τα υπερ και τα κατα.
sorry αλλα και τα νευρα εχουν το οριο τους,κι ας μιλησει και καποιος που εχει περασει το ιδιο προβλημα και δεν τα χει παρει,που δεν εχει χτυπησει κοκκινα...
αυτο για μενα ειναι ξεφτιλικη,το να με αφησει απο τετοιο θεμα ολοκαινουρια μηχανη.
κι ευτυχως που ημουν μονος.
αυτα λοιπον.
Φίλε ταξιδιώτη, παρόλο που :

οι επιλογές κάποιου είναι πάντα σεβαστές, αλλά στο μέτρο που τις αναφέρει εδώ θα πει πως αποδέχεται καλοπροαίρετες απόψεις απάνω στο θέμα,
έχω να πω ότι ......
αν είχα ένα 990 adventure και
μια GS με ESA,
δε θα τις έδινα για να πάρω μια adventure αλλά θα έβαζα ένα τεπόζιτο adventure και ένα καλό 3βάλιτζο σετ στην GS, θα έγδυνα από περιττά βάρη την 990 , θα τις παρκάριζα πλάι πλάι και θα έφτιαχνα ένα καφέ. Αμέσως μετά θα άναβα ένα τσιγάρο (παρόλο που το έχω κόψει) και θα τις καμάρωνα !!!!!!!!

(συγνώμη για το θάρρος αλλά δε κρατήθηκα ..... )
Reply With Quote