View Single Post
Παλιό 26-04-2011, 21:22
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή Απάντηση: στο club των πονεμενων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελπίζω να καλυφθεί ΟΛΗ η ζημιά από την αντιπροσωπεία (έχω κάποιες αμφιβολίες), αλλά γιατί 1μήνα+ για την επισκευή????
αργεί το ανταλλακτικό?
ελπιζω να καλυφθει το θεμα μεσω εγγυησης,αλλιως υπαρχουν κι αλλοι δρομοι αναγκαστικα.δικαστηρια κι οτι βγει.το θεμα θα το φτασω στα ακρα.εγω την μηχανη απο την τσεπη μου δεν την φτιαχνω,ας μεινει εκει να αραχνιασει.

βενζινη εβαζα παντα απλη αμολυβδη λογω του οτι ηξερα οτι η 100αρα δεν ειναι κι οτι καλυτερο για το αεροψυκτο μοτερ.

ο μηχανικος τι να πει.το βρηκε αδικαιολογητο το συμβαν.κυριως γιατι ηξερε τι χρηση κανω στην μηχανη κι οτι δεν ειμαι καποιος hard user.

εγω 20000 δε τα πεταω και δε θα προσθεσω κι απο την τσεπη μου.εχασα που εχασα εξ αρχης.
αλλο να την φτιαξω και να πω οτι την δινω 15000 κι αλλο να προσθεσω αλλο ενα τεσσαρι+τα 19500 που εκανε.
οχι κυριοι.πληρωσα bmw,εχει εγγυηση και την απαιτω.
εδω αλλαζουν ακομα σπασμενα διαφορικα εκτος εγγυησης,εδω φτιαχνουν χαλασμενα κιβωτια ταχυτητων εκτος εγγυησης με ενα μικρο κοστος για τον ιδιοκτητη,κι εμενα που ειναι εντος εγγυησης δε θα μου την φτιαξουν???
αδιαφορω πληρως.
ημουν χρονια πελατης bmw,ειμαι και τωρα και ισως ειμαι και στο μελλον.σεβασμος λοιπον στον καταναλωτη που σκαει τοσα χρηματα για ενα ονειρο που σε καποιες περιπτωσεις καταληγει εφιαλτης.
κι ας προσεχουν στις μαζικες παραγωγες τα υλικα τους.
Reply With Quote