26-04-2011, 23:04
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Ζητούν νέο «μνημόνιο» για τα κλειστά επαγγέλματα
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Καλά ρε Γιώργο, εδώ οι ίδιοι είτε σιωπηρά, είτε φωναχτά (βλέπε Βάσω Παπανδρέου) ;έχουν αποδεχτεί ότι δεν πάνε καλά, οι περισσότεροι κάνουν προσωπική πολιτική μήπως και σώσουν κανένα ψηφαλάκι ή τον κ@λ@ τους
Η τρόϊκα τους κατηγορεί για ατολμία και προσπάθεια καθυστέρησης και εσύ επιμένεις.
Το κακό είναι ότι από αυτά που άλλαξαν σε 18 μήνες τίποτα δεν είναι ουσιαστικό και μέρα με την μέρα αποδυκνείετε η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να επιβάλει το σωστό.... 
Ξέρεις πολύ καλύτερα από εμένα ότι πίσω από κάθε συνδικαλιστή κρύβεται και ένας η περισσότεροι βουλευτές με ότι αυτό συμβαίνει και ναι εκεί ισχύει "το μαζί τα φάγαμε....." 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos
βρε γιωργο τι πρεπει να γινει για να παραδεχτεις οτι ολα πανε ##### και οτι το τελος εχει σχεδον φτασει? 
ειναι σαν να χανει μια ομαδα 5-0 στο 80' και να περιμενουμε να γινει ανατροπη... 
ειπαμε η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια αλλα...πεθαινει... 
|
Οσο και να φωναζετε εγω θα επιμεινω....στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο!!!!
Ναι, τωρα ολα πανε #####, οπως ολα πανε ##### και στις αλλες χωρες που ειανι στην ιδια θεση με μας!! Οποταν γιατι να φοβαμαι? Λες να βουλιαξουμε ολοι μαζι και μαζι και η Ευρωζωνη??? Δεν νομιζω!!! Θα μας κανουν να αλλαξουμε οτι ξεραμε μεχρι τωρα στην Δημοσια Διοικηση και κυριως τα συνδικατα (π.χ. αποδομηση ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που συμβαινει τωρα) θα μας πηδηξουν με σμυριδαλοιφη, θα, θα,......, αλλα στο τελος θα.....σωθουμε ΟΛΟΙ!!!!!
Η Β.Παπανδρεου, ο Φλωριδης, ο Παγκαλος και κατι αλλοι ειναι τελειωμενα χαρτια για το ΠΑΣΟΚ και γιαυτο λενε και κανουν οτι λενε και κανουν, για να εχουν και ''σοσιαλιστικο'' πατημα για το κομμα που θα φτιαξουν μετα το σβησιμο τους απο τις λιστες στις επομενες εκλογες!!
Κανεις απο ολους αυτους που γκρινιαζουν σημερα δεν θα αρνηθουν την ψηφο τους σε οποιοδηποτε νομοσχεδιο, διοτι κανεις τους δεν θελει να ριξει την κυβερνηση και να χρεωθουν το βαρος αυτο!!! Οποταν αστους να λενε, ειπαμε θα τους φανουν, ισως, χρησιμα αργοτερα!!!
Οπως ειπε και ο Σταυρος θα μας οδηγησουν στην εφαρμογη των μετρων με το ετσι θελω!! και καλα θα κανουν λεω εγω!!!
Last edited by GeorgeP; 26-04-2011 at 23:06.
|