View Single Post
Παλιό 27-04-2011, 14:41
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Πάνω από 6.000.000 ευρώ η μετεγκατάσταση του Μαξίμου

[QUOTE=GeorgeP;368504]Ηξερες εσυ στης 3/4/2010 τι μελει γενεσθαι? οοοοοοχι!!! Ετσι λοιπον κι αυτος που εδωσε την ιδεα (οπως εξηγει και ο Vpentza) δεν ηξερε......ετσι εριξε την ιδεα στο τραπεζι!!!!!! Ο φερων την ιδεα ειχε την σχετικη ανεση και οχι η Κυβερνηση!!!!!

εγω δεν ηξερα,αλλα φανταζομουν!
και ειμαι ενας απλος μικρομεσαιος φαρμακοποιος!δεν κατεβαζω "ιδεες" εκατομμυριων...
αυτοι που εχουν τις εξυπνες και αθωες ιδεες,καλα δεν ηξεραν,καλα δε ρωταγαν,αλλα ουτε και φανταζονταν την κατασταση?

[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Ε, τοτε τι καθομαστε και συζηταμε? Για κατι που θα γινοταν αλλα δεν εγινε????

εσενα αν ερθει καποιος να σε βιασει και τελικα δει οτι δεν προλαβαινει και κανει πισω,σφυρα αδιαφορος!

Οσο για τις σφαλιαρες προσεξε γιατι ερχονται σφαλιαρες για κοινους θνητους που αποκρυπταν εσοδα, ειχαν σπιτια, ειχαν αυτοκινητα και δηλωναν εισοδημα 10,000 τον χρονο!!!

μακαρι!
αλλα εγω θελω να δω ΚΑΙ σφαλιαρες γι αυτους που δηλωναν 10,000 τον χρονο και δεν ειχαν απλα σπιτια και αυτοκινητα αλλα και εκατομμυρια στο εξωτερικο,καναλια,εφημεριδες κ.α!
οπως και για ανεπαγγελτους παμπλουτους πολιτικους που αισχροκερδουσαν εις βαρος των πολιτων...
ετσι δεν ειναι?
Reply With Quote