View Single Post
Παλιό 27-04-2011, 14:54
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Πάνω από 6.000.000 ευρώ η μετεγκατάσταση του Μαξίμου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω δεν ηξερα,αλλα φανταζομουν!
και ειμαι ενας απλος μικρομεσαιος φαρμακοποιος!δεν κατεβαζω "ιδεες" εκατομμυριων...
αυτοι που εχουν τις εξυπνες και αθωες ιδεες,καλα δεν ηξεραν,καλα δε ρωταγαν,αλλα ουτε και φανταζονταν την κατασταση?

και αυτος που ειχε την ιδεα ''φανταζοταν'' αλλα νομιζε οτι ''ελα μωρε στην ελλαδα ειμαστε''.....αλλα δεν του βγηκε και το εργο αναβληθηκε!!!

Απόσπασμα:
εσενα αν ερθει καποιος να σε βιασει και τελικα δει οτι δεν προλαβαινει και κανει πισω,σφυρα αδιαφορος!

Και τι θα επρεπε να κανω να βαλω τα κλαματα που την γλυτωσα και δεν με βιασε??????

Στο αντιστρεφω ομως, οι Ελληνες γιατι σφυριζαν αδιαφορα οταν εκλεβαν την ελλαδα? Απο πολιτικους μεχρι Υπαλληλους και μικρομεσαιους φαρμακοποιους, ελ.επαγγελματιες, γιατρους, δικηγορους........και ουκ εστι τελος της λιστας!!

Απόσπασμα:

μακαρι!
αλλα εγω θελω να δω ΚΑΙ σφαλιαρες γι αυτους που δηλωναν 10,000 τον χρονο και δεν ειχαν απλα σπιτια και αυτοκινητα αλλα και εκατομμυρια στο εξωτερικο,καναλια,εφημεριδες κ.α!
οπως και για ανεπαγγελτους παμπλουτους πολιτικους που αισχροκερδουσαν εις βαρος των πολιτων...
ετσι δεν ειναι?
αναμονη!!
Reply With Quote