View Single Post
Παλιό 28-04-2011, 16:00
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Και τι να σχολιάσουμε δηλ στο forum.
Εάν είστε μόνοι σας όλα καλά Γιάννης κερνά Γιάννης πίνει.
Προσωπικά δεν μπορούμε να σχολιάσουμε για ευνόητους λόγους.
Πολιτική τι να σχολιάσουμε , όλα είναι τέλεια.
Τα οικονομικά της χώρας από το καλό στο καλύτερο.
Τι μας μένει λοιπόν να σχολιάζουμε τα δίκυκλα. Που είναι το κακό δηλ. Που θίγεται κάποιος από αυτό. Εάν θίγεται κατά την φτωχή μου άποψη δεν πιστεύει σε φίλους και στη καλή παρέα.
Δεν υπάρχουν ξένοι στο συγκεκριμένο forum ,αλά υπάρχουν άτομα που πρωτεύων για αυτούς είναι η καλή παρέα και κάποιες ημέρες ξεγνοιασιάς μαζί τους.
Αυτή είναι η δική μου άποψη. Με ένα Honda τα ξεχνώ όλα.
Και εάν νομίζει κάποιος ότι ενοχλείτε με μια κουβέντα του σταματώ να γράφω.
Ευχαριστώ
Κατανοητό και εγώ (ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) είμαι ο τελευταίος που θα έλεγα να σταματήσεις εσύ ή άλλος να γράφει. Όλα αυτά δεν τα έγραψα εκνευρισμένος, απλά περιέγραψα αυτό που έχω δει πάμπολλες φορές. Πες μου ότι δεν παρατηρείς ακριβώς αυτό που έγραψα δηλαδή...

Και αν είσαι σε κάνα Honda forum, πες μου πόσους GSάκηδες έχουν εκεί μέσα και αν τολμούν να γράψουν τίποτα αντίστοιχο. Από τέτοιο forum δεν έχω εικόνα γιαυτό ρωτάω.

Έχω εικόνα μόνο από γενικά moto fora (δεν λαμβάνω σε κανένα μέρος πια) όπου παρατήρησα όλη την εξέλιξη από όταν οι BMW ήταν το προϊόν των απολιθωμάτων που δεν είχαν και απαιτήσεις από τον... μοτοσυκλετισμό τους (αυτό καταλάβαιναν οι άλλοι τότε), κατά κανόνα μεγάλης ηλικίας κλπ. και αργότερα με την έλευση του 1200GS (και άλλων "φρεσκαρισμένων") που η BMW εξελίχτηκε στο προϊόν των νεόπλουτων ή των άσχετων ή και τα δυο, ενώ φυσικά εξακολουθούσαν τα προϊόντα αυτά να είναι άχρηστα. Αυτά ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ με σπάνιες εξαιρέσεις λεγόντουσαν στην πλάκα, αλλά φυσικά στην πλάκα περνάμε τι έχουμε μέσα μας έτσι;

Τι από αυτά που γράφω ΔΕΝ το πιστεύεις. Επίσης τι από αυτά που γράφεις (μέσα από χιούμορ ή όχι) δεν το πιστεύεις.

Συζήτηση κάνουμε.