Απάντηση: Eπιτελους,εγινε ανθρωπος.....
«τι θέλουμε?» ( ο «θέλουμε» ήσουν εσύ και αν έπεφτες στην παγίδα και έλεγες «θέλουμε» Όλοι γελούσαν μαζί σου. μετά έλεγες τη ήθελες). εγώ π.χ. όταν έφτασα μπροστά στον Μ.Α. είπα.
«έχω ένα «όλο προσόντα» 400 και θέλω φλάντζες». Όπως φαίνεται ήμουν πολύ απότομος Γιατί ο Μ.Α. τραβήχτηκε προς τα Πίσω συνοφρυωμένος και είπε σφυριχτά. «φλαααντζες?». Αυτό όμως δεν είχε σημασία Γιατί όπως μου είπαν αυτή Ήταν η αντίδραση του Μ.Α. σε οτιδήποτε και αν ζητούσες ( «καπααακι?», «τσιμουουχες?» κλπ) ο Μ.Α. το σκέφτηκε λίγο και μετά είπε «δεν νομίζω ότι έχουμε τέτοιο πράγμα αλλά θέλετε να κοιτάξουμε?».
Εδώ Ήταν η κρίσιμη στιγμή που ανάλογα με την απάντηση που δίνεις κρίνετε η τύχη σου. Αν πεις «δεν πειράζει μην ενοχλείσθε, ευχαριστώ» και φύγεις και πας και πουλήσεις αμέσως το «όλο προσόντα 400» σου έχεις κάνει την πιο έξυπνη πράξη της ζωής σου. Αν όμως θελήσεις να ψάξουν για το ανταλλακτικό σου, τότε είσαι άξιος της τύχης σου. εγώ έκανα το δεύτερο.
Ο Μ.Α. χαμογέλασε ειρωνικά και είπε. «ΚΑΛΑΑ». μετά πήρε ένα ροζ χαρτί και έγραψε πάνω ορισμένα νούμερα. «τα στοιχεία σου» είπε ο Μ.Α. εγώ έδωσα αμέσως όλα μου τα στοιχεία, όνομα διεύθυνση κλπ, πραγματα φυσιολογικά απαραίτητα για να αγοράσεις μια φλάντζα. «περίμενε» είπε ο Μ.Α. και με μια μικρή κίνηση του χεριού του μου έδωσε να καταλάβω ότι ο ρόλος μου μπροστά του είχε τελειώσει.
Αποτραβήχτηκα σε μια γωνία και άρχισα να περιεργάζομαι τον υπόλοιπο κόσμο. Δίπλα μου ήλθε και στάθηκε ένας άνθρωπος γύρο στα 50. φορούσε φόρμα συνεργείου και το βλέμμα του Ήταν τέλειος απλανές. Έβγαλε από την τσεπι του ένα μεγάλο ξυπνητήρι και το κούρδισε. μετά έπεσε κάτω στο μωσαϊκό και κοιμήθηκε.
Η ώρα ήδη είχε περάσει τις 10.30΄όταν με πλησίασε κάποιος με εμφάνιση υπεύθυνου.
-«περιμένετε για ανταλλακτικά?»
-«ναι, κάτι φλάντζες»
-«φλάντζες εε? Χμμ! Δύσκολο. Ποδόσφαιρο η μπάσκετ?» «Ποδόσφαιρο» είπα και ακολούθησα τον υπάλληλο. Έξω από το κτίριο η καλή αντιπροσωπεία των «όλο προσόντα» έχει κατασκευάσει με δικά της έξοδα γήπεδα (ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ) καθώς και άλλους χώρους αναψυχής. Όλα αυτά για να μπορούν οι πελάτες που περιμένουν το ανταλλακτικό τους να διασκεδάσουν και γενικά να περάσουν τις 3-4 απαραίτητες ώρες που χρειάζονται για να διαπιστώσει η αντιπροσωπεία αν έχει το ανταλλακτικό που θέλουν. εγώ λοιπόν έπαιζα Ποδόσφαιρο. Υπήρχαν δυο εντεκαδες. Η μια Ήταν αποκλειστικά από ιδιοκτήτες «όλο προσόντα 400» και η άλλη από ιδιοκτήτες «όλο προσόντα 750» αλλά επειδή αυτοί Ήταν λίγοι συμμετείχαν και δυο ιδιοκτήτες «όλο προσόντα 200» για να συμπληρωθούν οι εντεκαδες. το ματς Ήταν πολύ ωραίο και η ομάδα μου η «όλο προσόντα 400» κέρδισε καθαρά με 6-0.
Όταν τελειώσαμε η ώρα Ήταν περίπου 1 και έτσι Όλοι μαζί συναδελφωμένοι οι «όλο προσόντα 400» και οι «όλο προσόντα 750», πήγαμε και καθίσαμε σε μια σκιά. Εκεί ο καθένας πήρε το καλαθάκι του και Έβγαλε το φαγητό του. Η αντιπροσωπεία των «όλο προσόντα» προσέφερε δωρεάν μπύρες και πιάσαμε συζήτηση για το αν τελικα θα βρίσκαμε τα ανταλλακτικά που θέλαμε. Μπήκαν και ορισμένα στοιχήματα μεταξύ των πιο τολμηρών, μια και οι λογικοί ποτέ δεν βάζουν στοίχημα όσον αφορά την ύπαρξη η μη ανταλλακτικών. Είναι το ποιο απίθανο προς την εξέλιξη του θέμα. ποτέ δεν ξέρης. γενικά περάσαμε ωραία, ανταλλάξαμε και μεζέδες, εγώ έδωσα ένα Σάντουιτς για δυο κεφτεδακια, ανταλλαγή μάλλον συμφέρουσα αφού τα κεφτεδακια αποδείχτηκαν πολύ νόστιμα.
μετά ακούστηκε μια φωνή από τα μεγάφωνα που υπήρχαν στον γύρο χώρο. «Οι κ.κ. πελάτες μπορούν να περάσουν για την έκδοση των αποτελεσμάτων». τότε πρέπει να πω ότι έγινε χαμός, Όλοι ξέχασαν τους καλούς τους τρόπους και άρχισαν να τρέχουν
|